Två nya inköp.


My precious number two.



Skickade in min Iphone på lagning idag. Det blev Home Media efter rekommendationer från Rikard som jag litar på och som sa att dem va bra. Har pratat med dem i telefon och de verkar okej. Bara hålla tummarna och hoppas nu!

 

My precious.

Mina nya tröjor. Köpte den som tjejen har på bilden i grått. Den blåa var tyvärr slut, men skulle gärna haft den också! Byxorna hittar jag inte på nätet. Men de är grå tajta legginsjeans med dragkedja längst ned och lappar för knäna. Kanske visar en bild senare när jag har dem på för ett mer rättvist intryck då min förmåga att beskriva saker o ting inte alltid är på topp.

För övrigt är köket färdigstädat. Jag har lagat mat, tortellini med svampfyllning och en omelett med rökt skinka i, till det ett glas vatten och massa majs. Mums!

Nu ska jag avancera in till hallen och kanske rensa ut lite gammalt innan det är dags att bege sig till Daniel för lite fifa-spel.


 


2009-11-26

Idag har jag varit över hos mamma och tvättat lite. De skulle med Sandra på utvecklingssamtal i Norrtälje så jag passade på att följa med. Hade spanat in en fin tröja och skulle idag dessutom få 25% rabatt så kändes so att jag var tvungen. Mycket reor och erbjudanden var det. Köpte ett par byxor och en tunn tröja på H&M, tröjan jag spanat in på Kappahl samt en adressbok och två par örhängen på Åhlens.
Eftersom jag har en tendens att råka ut för olyckor med mobilen tänkte jag va smart och skriva upp allas nummer i en adressbok. Visst är jag duktig?

Kom hem och satte på julmusik, gick ner i förrådet och hämtade upp två kartonger med julsaker jag samlat på mig. Dock fanns varken min vita ljusstake eller julstjärna där. Hmm.. får fundera vidare var jag kan ha packat ned dem.

Jobbar ju helhelg så tänkte passa på att sätta upp lite sådant då det är första advent på söndag och jag inte kommer ha tid i helgen.

Har även druckit te, julmust, ätit pepparkakor med ädelost och börjat storstäda i köket. Nu ska jag fortsätta med det så jag inte fastnar här.

Läste förresten ut min Carolina Gynning - Egowoman igårkväll. Så nu kan jag börja på Kjell med gott samvete av att iallafall ha avslutat en av alla böcker jag påbörjat.


Ha tålamod!

Gjorde ett tappert försök att göra om min blogg, som jag har stört mig på ett tag nu.
Bland annat har jag velat ha texten i mitten och inte till vänster. Men skulle detta ske fick inte resten sitta kvar som det skulle utan flyttades ned tusen spaltmeter. Suck.

Jag ger upp och återkommer med ett nytt försök imorgon! :)

Resumé

Fredag vart de jobb, 7-16. Hem och vända igen för träningen kl 17-18. Hem och vända igen för att kolla på ishockey kl 19, Rimbo mot Spånga. Hem och vända igen för att bege mig till Chrall och svulla onyttigheter och kika på Hata Göteborg. Hem igen och denna gång för att stanna och sova.  

Lördagen var ledig.  Match väntade mot serieledarna Storvreta borta. Tufft, men mot alla odds vann vi ändå med 4-5. Sjukt jäkla skönt. Fick med mig en assist denna gång. Storvreta spelade otroligt tufft och fult, jag fick både en klubba på smalbenet vilket resulterade i en stor bula samt blev skallad så det susade i örat och jag tappade större delen av hörseln. De ville knappt tacka efteråt.

Ut i Norrtälje för att fira segern, först några glas på G sen till Teatern och tillsist Mobergs. Hade himla kul. Efter Mobergs blev det efterfest på Esplanaden till 7! innan jag och Björn vandrade hem för att sova.

Vaknade halvt död för att ta mig hem runt 15, hem och laddade om för att spela badminton i Rånäs. Stupade i säng och en ny arbetsvecka stundade. Jobba 7-17. Hörde knappt någonting på jobbet, fick säga "va?" säkert hundra gånger. Fy fasiken för att bli gammal och få dålig hörsel.
Spelade innebandy, duschade och hoppade i säng för att ganska snabbt vakna av sjukt ont i örat. Det dunkade och kändes inte alltför roligt. Sov ingenting, tryckte i mig alvedon och skulle gå till jobbet. Gjorde mina beställningar och Eleonor tog sedan över för att jag skulle till läkaren som konstaterade att jag har ett stort hål på trumhinnan på grund av smällen från matchen. Jag har därmed inget skydd in till örat och vatten kan åka direkt in. Har fått Citodon som smärtlindring vilket hjälper hyffsat bra. Kunde förvänta mig denna smärta i några dagar till åtminstone.  
Hål på trumhinnan läker oftast av sig själv men ska tillbaka om fyra veckor till en öronspecialist som ska titta på det. Kul i jul...
Så, ingen träning för mig idag. Vi har träningsmatch på fredag, men tveksamt till om jag ska va med på den. Får se hur örat känns då helt enkelt.

Imorgon är jag ledig innan den härliga mardrömsjobbhelgen väntar med fredag 7-18 och lördag 9-20. Yey!

Men fick två roliga saker på brevlådan idag som jag beställt från cdon.com, som jag kan sysselsätta mig med till dess.


              


                          


Dexter säsong 1 och Kjell av Kjell Eriksson


Är gräset grönare på andra sidan?

Ordföranden i Rimbo IBK ringde mig nyligen, han satt i bilen påväg till Arlanda för att ta ett plan till Dubai. Avundsjuk? Jag? Nejdå, jag trivs såbra här i Rimbo med mörker och kyla.... Gaaah!

Jobbat kort pass idag, 7-14. Skönt. Tog en lunchfika med Sussi på Rimbobiten, mysigt. Efter jobbet blev det en sväng förbi systemet för att fylla på vinstället, samt provade 3 nyheter av julcider, undrar om de smakar nå vidare gott. Glittriga och fina var två av dem iallafall.

Köpte även en fin inredningsdetalj till min fotovägg jag ska ordna, blir nog himla fint.

Ordnat med mail och ringt diverse nödvändiga samtal efter det.

Ikväll ska jag testa nya innebandyklubban för första gången, ska bli spännande. Se om man bli nå bättre av curve-tekniken.

Mamma ringde och bjöd över mig på middag, spaghetti och köttfärssås. Gudomligt gott, hoppas jag kan tigga till mig en matlåda till imorgon också. När man bor själv inser man hur bortskämd man var med vissa fantastiska maträtter som bara mamma kan göra så goda.



Grattis LinnPinn Pinglan 18 år!!!!


Mer shopping!


Kirrat en ny klubba samt nya innebandyskor.  

Unihoc Player Curve 3,0 26
Adidas Stabil 3w

Ska bli kul att se vad de går för på träningen imorgon!






One of those days.

Jobbat 7-17.30 idag, blev lite övertid då Helen var sjuk och ingen ersättare togs in. Tog en härlig lunch med Eleonor på Cissis. Mysigt. Fick en fin komplimang av en kund jag blev riktigt glad över. Kändes skönt, you did my day.

Kom hem och det vart kaotiskt i mitt huvud. En mindre panikattack inföll sig, för första gången i mitt liv. Måste nog bromsa in. Varva ned. Tyvärr.
Känner att jag inte kan kontrollera allt till fullo vilket får mig att skaka.
Är ledig imorgon. Hinner ordna upp med det mesta. Så mycket som hände idag på en gång som fick min kontrollerade bägare att rinna över i massa oklarheter. Då fick jag smått panik. Känns dock mycket bättre nu när jag fått äta lite mat och planera allting jag måste göra och komma ihåg.

Det är många bollar i luften nu, men jag trivs ändå med det för det mesta. Gillar fart och fläkt. Måste bara ha den perfekta balansen i det. Idag blev det för mycket.

Velade om jag ska gå på innebandy om sisådär 45 min eller om jag skulle börja med lite annat, men tar det efteråt eller imorgon istället. Skönt att röra på sig trots allt.



Fick hem sanktionsansökan idag, och den är godkänd. Så nu kan jag avslöja att det blir en innebandycup i mellandagarna i Rimbo Sporthall för herrar mellan div 3-5 som jag håller i tillsammans med damlaget.
Så den 26-27 december vill jag se alla på plats, och hejja fram herrarna samt äta massor av gott i vår fantastiska kiosk ;)






Victory!!

Yes! Vi vann dagens match mot TÖFF med 10-8. Jag fick med mig tre mål och två ass från matchen. Känns riktigt bra! Efter vår match var det herrarnas tur och de lyckades vinna mot Storvreta med 7-5, sweet.
Tog mig upp en andra sväng till Rånäs för att spela badminton. Kan säga att jag kommer sova gott inatt, helt färdig nu!

Imorn är det jobb, 7-17 igen, jippi. Bäst att stänga av datorn och sussa sött. Även fast jag har massor jag skulle vilja ta tag i. Min Iphones inlämningsställe, Amandas intervju med mig, betala räkningar osv. Men det får helt enkelt bli ímorgon istället. Sedan är jag ju ledig på tisdag igen. :)

Godnatt.



Mot Rånäs!

För barnkalas. Brorsbarnet Marcus fyller 9 år. Hurra!
Dock blir det ingen tårta för mig den här gången! Måste va i form till lite senare.

Match mot Tobo/Örbyhus FF kl 15:45 i Rimbo Sporthall. Vi ses där!


God natt världen!

Vill bara knyta säcken för dagen med att hylla www.narfstrom.se, en inspirerande man som cyklar rutten Sverige-Sydafrika. Vilken otrolig resa den karln måste få uppleva! Snacka om att upptäcka världen.

Macaco - Moving
http://open.spotify.com/track/4GmmUEm9e5jlZiZXalRpAk
 

Moving, all the people moving,
one move for just one dream
We see moving, all the people moving,
one move for just one dream.


Hello world!

“Twenty years from now you will be more disappointed
by the things you didn’t do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor.
Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”
-Mark Twain

brand new day.

Some kind of magic
Happens late at night
When the moon smiles down at me
And bathes me in its light

I fell asleep beneath you
In the tall blades of grass
When I woke the world was new
I never had to ask

It’s a brand new day
The sun is shining
It’s a brand new day
For the first time in such a long long time
I know I’ll be okey

Most kind of stories
Save the best part for last
And most stories have a hero who finds
You make your past your past
Yeah you make your past your past


Sådärja.

Har tänkte lite ljus i köket. Mys. Sitter vid bärbara, lyssnar på Joshua Radin och smuttar på en kopp kaffe, får lite sug att damma av på kameran och börja smattra lite igen. Den var på hugget nästintill hela sommarn, och sen kom löven och mörkret och suget dog ut. Suget efter en systemis har dock alltid funnits. Men inte att dokumentera allt med digitalen hela tiden.. Meen, det får väl allt duga för ett tag framöver.

Ikväll blir en lugn kväll. Har ju match imorgon. Eller jag skyller iallafall på det. Har ju jobbat sen 7 imorse och är rätt färdig. Har lite saker här hemma som jag vill ordna med, så det passat bra med match imorgon. Möter TÖFF igen, drömmen. Kommer nog gå galant. Har inte spelat match på väldigt länge, så jag är råtaggad.

Nu har energikicken från kaffet börjat verka, inbillar jag mig, och det är dags att sätta lite fart!


Täby Centrum...


Tog på mig mina spenderarbyxor och åkte till Täby Centrum. Eftersom Sussi fick akut sjukdom pga svininfluensasprutan och någon annan låg hemma och sov begav jag mig iväg på egen hand, men shoppade för dem också istället :P Dagen resluterade alltså i en hel del shopping! Tur att det är löning imorgon ;)

Ett litet urval av det jag handlade. Mycket basplagg och träningskläder blev det. Men även lite underkläder, smink och annat fint. En helt underbar sjal från Indiska bland annat. Hittade dock ingen jacka och inte blev det heller några jeans. Men skam den som ger sig, jag får helt enkelt ge mig ut på nytt shoppingäventyr nästa vecka, kanske med dem som uteblev idag? ;)










Joshua Radin



Vilken underbar artist. Mår alltid bättre när jag lyssnat på hans låtar.

Mina tre favoriter är:

Brand New Day
I'd rather be with you
We are okay


Nästa gång han kommer till Sverige måste jag se honom!

Listen and enjoy!

Some more.

Har skrivit tre viktiga mail.
Har fixat lite dokument till damlagets arrangemang i jul. Kan inte berätta vad än ;)
Varit hos mamma två svängar och tvättat samt ätit både lunch och middag.

Nu ska jag fortsätta kvällen med att organisera bland papper och annat viktigt.

Jag älskar att vara så produktiv emellanåt. Sådana där småsaker som ligger och gnager och som känns så otroligt skönt när de väl utförts.






Operation städning!




Jag behövde en lördag som denna. En lördag fylld av härlig musik strömmandes ur tv-högtalarna och av städning! Behövdes kan jag säga, jag är sämst på att ta fram dammsugaren och dammvippan och städa i alla vråer. Även om jag är väldigt pedantisk och avskyr när det är stökigt. Min mor har gett den egenskapen till mig. Men nu mår jag mycket bättre och kan bara njuta av hur det riktigt skiner i mitt städade hem ;)
Och jag kan gå till jobbet på måndag vetandes om att jag inte slösat bort mina tre lediga dar på ingenting.

Igår tränade jag och det gick rätt bra, även om jag direkt då jag sprungit några varv kände av förkylningen. Blev iallafall inte värre idag.
Efter träningen åkte jag, Amanda och Linn till Ica och handlade massa godsaker för att sedan hämta upp Sussi och åka hem till mig. Vi gjorde hemlagad pizza och åt kladdkaka med massa vispgrädde. Mums. Magen var stor som en badboll när jag gick och la mig, men gött var det.
Kollade även på Idol samt den allra senaste Johan Falk-filmen. Eller kollade och kollade.. men det var kanske lika bra att jag inte såg filmen så noga då jag inte sett de andra fem än. Men många har lovordat dem, så ser fram emot att njuta av de som jag nu har i min ägo i höst/vintermörkermystider.

Puss på er, trogna läsare som kollar in fastän jag är urusel på att uppdatera..


So much to say - so little to come out.

Fredag! Ledig tre dagar. Lovley.
Inte mycket inbokat, ännu mer lovley. Även om det lätt ger mig lite ångest.
Jag får ångest när jag inte har hela helgen inbokad till punkt och pricka för att det känns som att jag bara slösar bort min dyrbara tid på ovettiga saker. Kontra jag får ångest när jag har allt inbokat till punkt och pricka och känner att jag bara vill sätta ned foten, slänga mig i soffan och inte göra något alls.
Märkligt det där, tycks aldrig gå att komma ifrån :) Inte så att jag sitter ner och får panikångest eller så, men bara lite lätt sådär.
Nej, nu ska jag sätta fart och städa upp lite här hemma. För kl 17 ska jag infinna mig i sporthallen för min första träning på typ två veckor. Yeeahooo!

Love it.

Jace Everett - Bad Things
http://open.spotify.com/track/6NxKPSgpWDbeeOPxlzn7pE


I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

I'm the kind to sit up in his room.
Heart sick an' eyes filled up with blue.
I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And all those shadows there filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.
Ow, ooh.

I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.