Nostalgi


Min sköna böna och jag på klubben Catwalk i Barcelona

Be be effective

Har just varit iväg och tränat på gymmet. Är helt slut i hela kroppen, men härlig känsla ändå. Köpte gymkort för en 1,5 vecka sedan och försöker numera gå dit 2-3 gånger i veckan.

Nu blir det en kopp te och kika igenom IKEA katalogen 2009.


Ledig dag

Idag har jag hängt i Norrtälje. Var på Frisk&Skön och gjorde mina naglar hos Sandra vid 11. Efter det blev det en takeawaylatte och en shoppingrunda på stan. Införskaffade mig en ny skjorta samt en höstjacka, och två diadem. Köpte en ryggsäck till Dexter med hans favorit Bärgaren och McQueen på från Pixars Bilar. 
Har även bokat klipptid hos Lady&Lufsen nästa vecka. Wihoo. När jag kom till Rimbo mötte jag upp Sussi, så vi tog en fika på Cissis, sen följde jag med henne hem en stund.




Höstjacka från H&M


Ryggsäck Pixar Bilar


Fina naglar


Ny skjorta

Work it out baby

Ska möta upp Sussi vid 13.30 för en powerwalk och fika på Chocolate.
Vi skulle egentligen gymat, men det visade sig att under augusti har de stängt HELA lördagen, så drygt. Men, det blir nytt försök där imorgon eller på tisdag istället. Har bestämt mig för att köpa ett halvårskort, till att börja med, sen får vi se om jag har lust att fortsätta eller ej.


Ordning & reda.

Idag har jag varit duktig och städat ur min garderob. Jag har kommit på mig själv flera gånger under kvällen med att gå och öppna garderobsdörrarna bara för att skåda hur välordnat allt är.

La ut min första auktion nånsin på tradera precis också, mest för skojs skull. Ska bli kul och se om den säljs.


Nu blir det mys med filmen Made of Honor och en kopp te. Hoppas den är lika bra som jag tror.



 

Mamma Mia!

Är helt slut. Kom hem från innebandyträning för en stund sen. Lyssnar på Mamma Mia The Movie Soundtrack, så jäkla bra. Känner mig på topp när jag hör vissa låtar. Och Dominic Cooper är ju så himla söt. Och Amanda Seyfried också.
Mums!


Take a chance on me

Den senaste tiden har jag gått och funderat rätt mycket på om jag ska skaffa lugg igen eller inte. Jag är i valet och kvalet.
Måste boka tid snart. Känns som att en förändring är på tiden, frågan är bara hur den ska se ut.




Viktigpetter

Idag har jag bokat första mötet, det blir nästa vecka. Spännande!

Gävle

Hade en kanontrevlig helg i Gävle. Jag tog ledigt sista timmarna från jobbet på fredan och drog iväg mot Cityfesten i min bil i spöregn, vilket inte var den bästa starten. Kom fram vid 16-tiden och hämtade upp Marie hos Emma som åkt upp dagen innan för att hämta ut sina nycklar. Åkte till hennes lägenhet, som var rymlig och fin - bättre än förväntat, och packade upp lite. Fixade i ordning oss och drog ner på stan för att kolla på Amanda Jensens spelning. Tursamt nog klarnande vädret upp och vi hade uppehåll iallafall. Gick efter spelningen till Emma och Viktor som bjöd på middag. Viktors kusiner från Trollhättan var där - Annika och Maria, samt Annikas pojkvän Abbe. Även Viktors kompis Henke. Efter middagen anslöt sig även Carro, Malin och tillslut Elin. Vi körde Guitar Hero och ölspelet vilket resulterade i en hel del drickande. Tillslut bestämde vi för att det var dags att bege sig ner in mot stan och nattklubben Heartbreak Hotel. Där festade vi fram till stängning, sen bar det iväg hem till Maries lägenhet och den sköna luftmadrassen. Marie väckte mig halv 12 då hon tröttnat på att jag sov och tvingade mig upp till nybryggt kaffe och frukost, vilket var överenskommet. Jag hade trots allt inte sovit någonting dagen innan, började ju jobba 7. Marie hade redan vart på ICA och införskaffat massa god mat.  Vi kikade på filmen Kung Fu Panda och tog en shoppingrunda på stan. Marie hittade lite saker till lägenheten, bl.a gardinstänger på Hemtex. Jag hade erbjudit mig att va packåsna för dagen så jag shoppade ingenting.
Lördagen resulterade även den i sammanstrålning hos Emma och Viktor. Likaså ölspelet. Jäkligt bra förfestlek måste jag säga. Vi bestämde oss för att denna kväll entra ett öltält, närmare bestämt Oleary's. Bra drag var det, vi hade jättetrevligt. Vid stängning sa jag och Marie godnatt till de andra och begav oss tillsammans med vår nyfunna Sundsvallvän Fredrik till Jackpot och träffade Jocke och Björn som jag stämt träff med. Var tre år sen jag såg dem sist. Kul återförening var det även om det vart en blixtvisit. Men eftersom jag lär åka upp dit betydligt oftare nu än innan kommer vi kunna ses snart igen, i lugn och ro. Kvällen avslutades med hamburgare på frasses och ett konstaterande om en lyckad helg och en trivsam stad för Marie att plugga i de kommande tre åren.
 

Ett axplock från helgens bravader kommer lastat:



Jag på Heartbreak Hotel

Maria och jag på Heartan som de säger i Gävle ;)


Förfest - Annika, Maria, Emma och Henke

Jag och Viktor på Heartbreak



Malin och jag, Oleary's öltält


Jag, Carro och Malin. Tryck tungan upp i gomen och le så blir det bra på bild
(Funkar uppenbarligen inte för mig haha)


Marie och Emma - öltältet

Go Linda!

Det var längesen jag kände mig så här motiverad. And it feels so good.

Wiiiihooooo! :)

Gävle here I come!

I helgen ska jag åka till Gävle. Det är den årliga cityfesten där. Hade ställt in mig på att inte åka, men så ringde Marie igår och berättade att hon ska få hämta ut nycklarna till sin nya lägenhet där redan nu på fredag. Perfekt! Så efter jobbet på fredag bär det av mot norr och till Gävle. Ska bli jättekul. Var där för två år sedan och hade det hur trevligt som helst. Hoppas nu bara vädret kan bli lite bättre. Please!



Jag på helikopterfärd över Gävle under cityfesten

God morgon!


Jobb 7.15-14 väntar!

Är helt död i kroppen efter innebandyn igår, och sängen känns såå lockande just nu.. skönt att det är ett kort pass jag jobbar idag i alla fall.

Häktisk helg!

Varit lite dålig uppdatering på sistone. Har haft lite mycket att stå i. Jobbat varje dag och haft fullt upp övrig tid så har knappt varit hemma men kör en liten summering här.

I fredags jobbade jag 7.15-18. Var hem för att duscha och byta om. Drog sedan till Norrtäljekalaset, en liten festival som anordnas varje år i Norrtälje. Kikade på Björn Rosenström och träffade en hel del folk man inte ser så ofta annars. Det var en trevlig tillställning. Måste säga att Björn Rosenström faktiskt var rätt bra live och jag kom på mig själv med att digga med rätt hårt till vissa av hans låtar.
Kom hem först vid halv 3 på natten, sedan skulle jag upp tidigt på lördagen och jobba. Lite kortare pass tack och lov, slutade redan vid 15 och drog direkt efter det till Täby för att möta upp min vän Rikard. Vi satt och fikade tills de stängde vid 18, sedan åkte vi till Åkersberga för Rikard hade sin hemnyckel hos några bekanta där. Planen var att bara hämta nyckeln och sedan dra, men vi blev kvar en lång stund. Fikade ännu mer och det var riktigt trevligt. De vi var hos hade ett jättefint hus med en jacuzzi utomhus som jag blev smått avis på. Fick även min årsförbrukning av linser av Rikard, som han köpte i Thailand. På kvällningen skjutsade jag hem honom till Märsta där han bor över helgen, hos sin kusin. Sedan bar det av vidare mot Rimbo, och till Sussi för att lämna av lite saker och vi bestämde oss för att ta en spontan utgång på Dimman i Rimbo. Var väl inte ett sånt jättetryck där precis. Cyklade hem vid halv ett i ösregn och somnade som en stock när jag kom hem. Vaknade sedan igår, en halvtimme innan jag skulle vara på jobbet, och det först vid 13!
Skönt att denna jobbhelg är avklarad.

Idag är det måndag och jag är i vanlig ordning ledig. Grymt skönt. Har varit hos Sandra på Frisk&Skön i Norrtälje och fixat mina naglar. Var välbehövligt. Så nu är de jättefina igen.

Ikväll blir det innebandy som vanligt.