Celebration.

Floral Back Strap Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM

Arbour Small Bag SEK 249, Friis&Co - NELLY.COM

Var tvungen att fira ett mycket glatt besked med dessa två läckerbitar. Tänk dig brunbränd sommarhy en het kväll i Magaluf med denna klänning och väska. Cant wait to wear it ;)


Melissa Horn är en skön brud!

Det är dags att tänka efter
O jag vill inte följa med
Det har regnat hela sommarn och jag känner med det
Jag ville vänta tills du fråga, o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
O nu släpper du min hand
På varsin sida av vägen som en främling för varann
Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig


Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Beach 10 here I come.

Jag har varit så duktig och städat hemma. Dammsugit och skurat golv, diskat och städat i garderoben. Tittat på glömde skor.. mm.. är verkligen en sucker för skor! Hittade ett par helt nya fina svarta och guldiga pumps som jag inte kan vänta med att få använda.
Ge mig vår nu!! Finns så otroligt mycket fint jag vill shoppa redan nu. Gaah. Men måste hålla igen. Magaluf kostar lite kan jag säga. Men är så, så värt det!
Köpte en fin liten sportbag i lördags dock. Väl investering. Det jag tänkte sysselsätta mig med tills sommaren och Magaluf bär av. Att träna. Ska ordna gymkort på friskis snarast. Då kändes det rätt okej. Det var en likadan som min stora Puma-väska jag har till matcher och sånt. Men mycket mindre och i svart och guld istället för blåröd. Så skönt att slippa en påse men även slippa en stor väska för att man inte duschar där. Haha vilket i-landsproblem. Nästan så jag skäms. Men så är det iallafall. Riktigt sugen på ki-box imorgon på tal om gymkort. Kanske blir det ett redan imorgon! Vore inte dumt. Beach 10 närmar sig som bekant med stormsteg. Måste bli fit tills dess. Kom igen nu Linda ;)


Party like a rockstar!

Det blev en ovanligt lång lördag för min del. Började med jobb 7-14. Åkte iväg med Linn till Täby, shoppade, åt mat och kollade bio. Vi såg Snabba Cash. Har läst boken och filmen var helt okej, men tycker den borde va svår att följa om man inte läst boken. Mycket var borttaget, som väntat. Får se om det kommer en uppföljning nu då. Joel Kinnaman gör ju filmen mer sevärd. Mums. Men ack vilken kontrast från Johan Falk-filmerna.. Förresten, är det bara jag som tänker på att Jorge spelas av killen som var med i Nya Tider, mesen. Vilken prestationsförbättring!! :)
Efter bion var tanken att åka hem och ta det piano. Men musiken i bilen fick oss på andra tankar och vi var sugna på party. Sagt och gjort. Drinkar hos mig med lite folk. In på en blixtvisit till Mobergs och shakade som aldrig förr. Tillbaka till mig med lite folk och höll igång till halv åtta på morgon!! Behöver jag säga att söndagen var seeeg? Men klart värt det, kul hade vi.


Dagens - Clinique Lotion



Min ansiktskräm med pumpfunktion som är fantastisk bra. Dyr men väldigt bra köp helt enkelt! :)

Dagens - DK Be Delicious.

Dagens grej blir min vardagsparfym som är riktigt god. Älskar den. Donna Karen Be Delicious. Perfekt size också. Inte som min festparfym som är avlång och klumpig tyvärr.

Love



Barskolan Academy.

Ja, då var det väl i princip klart. Jag åker till Magaluf i sommar för tre veckors bartenderutbildning, sol, fest och bad. Kommer bli så otroligt skönt att komma bort från denna håla en stund. Bara njuta livet till fullo och samtidigt förena nytta med nöje. Priset för detta kalas är 16000:- för hela resan med utbildning mat och boende i tre veckor. Rätt överkomligt ändå. Sedan måste man ju ha mat och sk. fickpengar därnere. Så ja, det blir till att leva sparsamt den närmsta tiden. Mina vanliga slösa-beteenden kan inte fortstrida! Jag kommer att ha Linn med mig vid min sida, känns tryggt. Även om jag skulle kunna tänka mig att åka själv just för att förverkliga en liten dröm jag haft sedan en tid tillbaka. Sussi vill också med, har dock problem med att få klartecken om semester redan nu, men hoppas att det löser sig snarast!


Så i slutet på sommaren bjuder jag alla som vill på en sån här smarrig Cosmopolitan. Mums!


Snabbis.

Är på jobbet. Har lunch. Måste hinna med en del. Äta havregrynsgröt med äppelmos och lättmjölk, mm. Och gå till banken. Läsa alla nya modemagasin. Huuah.

Återkommer ikväll efter Paradise Hotel finalen. Vem tror ni vinner?

Puss


Dagens - Rosebud.

Min favorit och ett måste nu i vinter är detta fantastiska lip balm från rosebud med smak av jordgubb. Både vårdar läpparna och smakar mums ;)