Dagens - Small Talk.

Som rubriken lyder. Först ut i att göra entré i min dagens prdukt är alltså Small Talk. Fick tips om denna av Eleonor, min fantastiska frisör/kollega/vän. Eftersom jag plattångar mitt hår i princip dagligen så behöver den skydd och fukt. Small Talk har jag främst i topparna och lite i längden för att skydda och göra mitt hår så fräscht och fint som möjligt.


Finally.

Igår var jag så förbannat sugen på att förgylla er läsares tillvaro med en drös inlägg. Kunde nog skrivit en hel roman så mycket som mina idéer flödade. Kanske ett substitut för det vin som egentligen brukar flöda. Kanske bara just därför att jag inte kunna komma åt det. För det är så typiskt mig. Jag vill ha det jag inte kan få. Alltid.

Nog om det. En av mina snilleblixter var att presentera en dagens favorit. Någon typ av materiell ting jag har hemma och som är ett måste i min vardag helt enkelt. Så håll utkik!

Precis varit på kalas. Mina två ingifta bröder fyller år med några dagars mellanrum, ena för några dagar sedan och den andra om några dagar. Grattis igen till er, Daniel och Stefan. Höll mig hela kalaset med endast kaffe och halvroligt sällskap. Min förhoppning om jag åtminstone idag skulle vara åter i topp svek mig rejält. Är helt slut och otroligt besviken. Har varit dålig sedan i tisdags, legat däckad sedan i onsdags och min stora ledighetstid på tre dagar i följd har gått till spillo sängliggandes. Denna händelse som är mycket sällsynt inträffar endast en gång per månad. Kanske är det en signal från ovan om att faktiskt börja ta det lite mer lugnt i mitt liv, jag vet inte. Men verkar inte bättre iallafall.

Klunkar nu taurin i hopp om att åtminstone kunna vara social nog att orka ta med ned till herrarnas innebandymatch och umgås med några sköna bönor. Kaffe hjälper då inte iallafall. Mitt säkra kort annars. Illa. En gnutta av socialt leverne kan jag väl ändå få vara värd denna helg, eller?!

Ja, som ni ser har jag redan använt spaltmeter av uttröttande text och har inte ens börjat på vad jag egentligen skulle ha skrivit när jag glädjandes nog insåg att jag äntligen är inne i systemet. Det bästa vore nog att uppdatera allt i flera inlägg istället för ett stort. Sånna orkar man ju ändå aldrig läsa.

Puss alla fina underbara få räknade läsare jag har!


Goood mornin Baaaltimore!!


Oh, oh, oh
Woke up today
Feeling the way I always do
Oh, oh, oh
Hungry for something
That I can't eat
Then I hear that beat
The rhythm of town
Starts calling me down
It's like a message from
High above
Oh, oh, oh
Pulling me out
To the smiles and the
Streets that I love

Good morning Baltimore
Every day's like an open door
Every night is a fantasy
Every sound's like a symphony

Good morning Baltimore
And some day when I take to the floor
The world's gonna wake up and see
Baltimore and ME





Ursäktar detta överpositiva och energifulla inlägg. Men från att ha legat däckad sedan onsdags i total misär vaknade jag upp och kände mig betydligt bättre. Även om jag är fortfarande är väääldigt förkyld så har jag orkat duschat, klätt på mig respektabla kläder och dragit på mig lite smink. Today I feel like a fucking model folks!

Nu ska jag strax entra världen genom att hämta ut mitt paket från Zoovillage samt handla lite yoghurt och annat på affärn. Hell yes. I'm back on track.


LOVE - Yourself, Your body, Your life.

Älskar min nya tisha, fick hem paketet redan dagen efter! Visst är den fiiin? ;)


MISÄR!

Sjuk. Influensa. Mår förjävla dåligt. Ligger i sängen dygnet runt. Snorar, feber, ont i halsen, nackspärr och helt slut i kroppen. Tycker sjukt synd om mig själv helt enkelt. Hoppas på att detta är en infuensa som är outhärdligt jobbig men intensiv. Imorgon vill jag vakna upp fräsch och känna mig som en ny människa. En människa som ska göra alla saker rätt om hon bara blir frisk och får chansen. Men som sorgligt nog efter två dagar till glömt bort vad hon så fint lovat de där outhärdliga dygnen innan och återgår till det normala. Sorgligt nog.

 

Ännu mer shopping..

Icke bra för plånboken att va lite förkyld och ha ont i halsen så man tycker synd om sig själv...


WeSC - Icon bright rose pink print top, 165 kr - Zoovillage.com
WeSC Topp

Björn Borg - 093 7 2010 pink lady mini shorts, 120 kr - Zoovillage.com
Björn Borg boxer

Frank Dandy - w perry lake rouge boxer, 100 kr - Zoovillage.com
Frank Dandy boxer

Moving.

Moving.
All the people moving.
One move, for just one dream.
We see moving, all the people moving.
One move, for just one dream.

Macaco - Moving



Nätshopping

Love T-Shirt SEK 249, Avanna - NELLY.COM

T-shirt från Avanna

Britstown Zip Tee SEK 149, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM

Tshirtklänning från Serious Sally by Rut m.fl

Faded Check Hipster SEK 59, Pieces - NELLY.COM

Hipster från Pieces



Comeback eller bara tillfälligt sug?

Hur som helst vart jag frestad att skriva några rader. Bör dock sova, jobbar det korta lördagspasset 9-20, yeey! Om jag är tillbaka även imorgon återstår då alltså att se.

Tjoflöjt ;)