Ingen rubrik men några små rader.

Tusan också. Torsk igen. 6-8. Fanfanfan. Ett mål och en assist plockade jag. Hänger och dinglar på en delad sjundeplats i poängligan iallafall.. Alttid nåt, hehe. Hela truppen var med idag, 17 spelare. Fick vila andra perioden. Vart lite rörigt där med så mycket folk. Menmen. Hoppas vi fattar rätt beslut i laget på onsdagsträningen om vårt mål och framtiden!

Kollade på herrarnas match efteråt och sedan hem för att fixa lite. Imorn är en ny arbetsvecka. Dock rätt skön. Jobbar dagtider och är ledig tre dagar av sju. Julveckan är desto värre ;)

Nu blir det en kopp te och sen sängen. Kanske läsa lite i boken Kjell också. :)

Godnatt sötnosar.

Lucia.

Ska dricka lite kaffe nu och slå in svägerskas present och sedan bege mig mot Rånäs för lite födelsedagsfika.

Slötittar på reprisen av Idolfinalen som jag missade i fredags eftersom jag var på julbord/åkte hem och sov med 39 graders feber. Har  även tänt de tredje ljuset och det känns overkligt att julafton är så nära nu. På tisdag är jag ledig och måste bege mig ut på klappjakt. Någon som vill följa med?

Pratade precis en sväng med Fredrik på msn och fy fasiken va underbart det hade varit att va i Australien nu. Eller nästa månad för den delen, vi får se... Men vore verkligen behövligt känner jag. Australien eller Thailand. Ta mig dit! Och skulle man få för sig att vilja plugga där så vore det ju bra att kolla in stället, känna pulsen på landet innan man ger upp precis allt för att flytta dit på daglig basis. Am I right? :)


Klockan 17.45 är det dags för match i Rimbo Sporthall. Rimbo tar emot Rasbo, som är så förbanat jäkla kaxiga och gnälliga så det har blivit lite av ett hatmöte för oss. Jag är supertaggad. Hoppas de andra tjejerna är det också. Sista matchen innan juluppehållet dessutom, och det vill man ju göra bra.

Förövrigt, slog det mig precis att det är första lucia jag är hemma sedan 2005. Har alltid varit utomlands. 2006 var det London, 2007 åkte vi till Barcelona och 2008 var vi i Rom. Fasiken vilken ångest. Usch! Nej iväg nu så jag glömmer den tanken. Kanske vore passande att ringa Sussi och fylla i de där papprena vi pratade om häromdagen?!

Over and out. XoXo






Och 63 samtal senare...

Är jag helt totalt jäkla slut. Dels pga svinissprutan och min ömma arm. Dels för att jag ringt runt till 63 innebandytränare för att checka av läget till vår cup vi ska anordna. Tur att Sussi hjälpte mig med säkert 20-30 samtal, drygt 100 känns lite overkill på en dag ;)

Hänger i soffan och har precis ätit middag samt kikat på nyaste one tree hill-avsnittet. Sandra kom för en stund sen och ska sova hos mig. Ska bli mysigt.

Och nu kom jag precis på en annan grej som jag lovat att fixa klart idag så bäst att avsluta här och sätta fart! Sorry A för att jag är så kass på att komma ihåg, det kommer ständigt upp nya grejer!..

Imorgon är det förövrigt jobb och direkt efter det nalkas det julbord. Så se upp Rimbofolket, för imorn kanske Konsumpersonalen kommer vinglandes in på någon härlig kvarterskrog och härjar loss...


Nu sipprar en del av svininfluensan i mina ådror..

Har på morgonen varit iväg till Coop Arninge för att ta svinissprutan. Haft så många fram- och tillbakaargument om det där tills man tillslut kände att man varken visste ut eller in. Men, tja, ja-sidan tog överhand och jag sitter nu här med öm arm. Hoppas bara det är den enda biverkningen :) Sussi blev jättedålig i något dygn av den, medan vissa bara fått ont i armen. Så peppar peppar nu.

Håller på och rensar och pysslar hemma samtidigt som Spotify går på högvarv. Mycket ovanligt ;) 

Älskar denna sången av Lars Winnerbäck och Melissa Horn. Lyssna, lyssna om du lyckats undgå den!

Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu 
som jag hade dig förut 
jag vill ha dig nu 
som jag hade dig förut 
jag vill ha dig nu 
som jag hade dig förut 
jag vill ha dig nu 
som jag hade dig förut

 

Testing testing...

Testar ett inlägg från Iphone... :)

2009-12-05. Förlust..

Fasiken också. Vi förlorade mot Almunge med 6-4. Vi ledde hela tiden in i det sista, tror det stod 4-4 när det var 3 min kvar och då blev allt pannkaka. Dock måste jag ge en eloge till Almunge som bjöd på riktigt bra spel idag. Synd för oss bara. Men det är bara att bita ihop och ladda om för "hatmöte" mot Rasbo nästa helg!


2009-12-04

Jahapp. Då var man hemma efter ett dygn i Tierp. Följde med Fredrik igår efter jobbet dit till hans släkting Dennis för att han skulle tatuera sig. Dennis gjorde en maori tattoo på vaden på Fredrik, blev riktigt sjyst faktiskt. Första gången jag ser någon bli tatuerad. Är lite sugen på att göra en själv. Typ stjärnor kanske. Och eventuellt någon siffra, mitt födelseår eller turnumret kanske... Får klura på det!  

Kom hem och såg en avi från Home Media. Min Iphone har kommit :) Så nu ska jag förbi familjen och fika, sedan till ICA och hämta ut den. MEN. Jag har inget skydd än, så nu måste införskaffa det fortast möjligen! Vore typsikt mig att ha sönder den innan jag fixat skydd, så kanske bara ska låta den ligga till jag fått ett.

Ikväll har jag träning och efter det blir det nog bio i Norrtälje, Luftslottet som sprängdes. Ska va ännu bättre än båda första säger dem, hoppas hoppas. Lagom med bio ikväll eftersom det är match imorgon klockan 11 borta i Almunge.




Nothing important..

Klippningen blev jättebra! Eleonor tog topparna och klippte upp lite på sidorna så det ser bra ut när man har uppsatt. Måste ju ha det rätt mycket i jobb och när man spelar innebandy och så. Så det vart toppen! :)

Fredrik kom över och vi kollade på film. Johan Falk och Boy A, trodde både skulle va bättre än vad dem var. Får sluta ha höga förhoppningar så kanske man blir mer positiv och mindre besviken i fortsättningen..

Jobbade kort pass idag. Jätteskönt. Flöt på bra på jobbet så de va skönt. Tog en lunch på Subway, Rimbos nya "lunchinneställe" , med Sussi. Men snart försvinner väl allt folk när hysterien lagt sig om SUBWAY i Rimbo :P Man inser vilken ort man bor på när sånt där händer. Hehe.  Vart iallafall en macka med kyckling, var helt okej. 

Ikväll blir det äntligen träning. Första gången med damlaget sen förrförra veckan. Vart ingen träning alls förra veckan eftersom jag spräckt trumhinnan i örat. Men nu jäklar, är supertaggad!
Spelade i och för sig med i förrgår på måndagsbandyn men det är inte samma sak!

Fick även hem en julklapp till mamma idag. En filmbox med en serie från Australien som gick för många år sedan, som hon velat ha jättelänge. Return to Eden heter den, har inte funnits att ladda ner heller så gick man in på populära julklappar till mödrar på cdon.com och där låg den på första plats! Släpptes helt nyligen. Ett tips för era mammor kanske ;)

Nej, nu blir det en kaffe och sedan ner till Sporthallen.

Puss

Bad Romance

Vaknade för sisådär 30 minuter sen. Sovit underbart och är på strålande humör. Har druckit kaffe och nu blir det städning till hög musik med Lady Gaga innan det är dags att klippa sig.


Puss