Hit eller miss?



Klickade hem två pälsvästar som var på rea. Provade dem igår med pyjamasbyxor och tyckte det såg hemskt ut. Idag såg det lite bättre ut. Men har fortfarande inte ritkigt bestämt mig för vad jag tycker. Och ja, jag vet. Jag är osminkad, trött o praktiskt taget helt slut efter andra träningen i rad efter ett uppehåll på över en månad, ser ut som jag blunder osv osv. Men ja, det är ju ändå västarna ni ska spana in ;)
Fick även hem en väska från Svea som Sandra fick i försenad julklapp, samt en mysig tröja från Replay. På lunchen idag fick jag nåt ryck att handla ett par Fornarina jeans över nätet, samt en vårskjorta från Hilfiger. Vet inte om det var mit smartaste drag, menmen.. :)

Mycket shopping och dåligt med lön. Extrajobb någon? ;p Imorn ska jag iallafall jobba, 7-18! Lär bli lugnt sådär dagen innan nyår. ;)

Bäst att ladda batterierna kanske. Natti.




Vilket gäng. Vilka snyggingar!





Helt slut.

Oj vad jag längtat efter att kunna ha föregående rubrik! Simply love the game. Började träningen med fotografering, gick finfint. Vilka snyggingar vi har i laget ;) 
Sedan skulle jag då springa uppvärmningen, och min kropp reagerade inte riktigt som den brukar. Sjukt konstigt kändes det. Låren var helt off. Men kanske inte så konstigt, kan inte minnas senast jag var utan träning helt i en hel månad! Man tappar konditionen fort, men som tur är kan man jobba upp den rätt fort med. Så blir att ligga i hårdträning över jul och nyår tror jag! :D

Kändes sådär att hålla i klubban med tummen. Jag har ju ont fortfarande, det går inte att komma ifrån. Men hittade någon konstig teknik som gjorde att jag inte beslastade tummen alls och det gick skitbra. Så det var skönt. Blev kallad till derbyt på söndag. Möter Midas från Hallastavik. Varit sugen på den matchen ända sedan start. Serien har just vänt och vi mötte dem vår allra första match i höstas. En match jag jobbade och missade, varav detta kommande möte bara inte fick missas. Så jag är taggad till tusen men samtidigt livrädd att jag ska få en smäll till. Och jag vill inte riskera att bli hemma från jobbet igen. Men får ta det lugnare i närkamperna så ska det nog gå bra! Jag går inte hem utan en seger på söndag. Så är det bara. Punkt slut.

Men nu är det dags att sova. Jobb imorgon klockan 7. Härligt. Planera den efterlängtade julveckan ;)




Förra säsongen 09/10.


Drar på träning!

Iiiiiiiih. Bråttom iväg och fotograferas med laget. Och kanske kanske blir det ett eller annat skott också. Hopas handen håller! ;)


Back to business.

Imorgon är det äntligen dags för jobb alltså, ska bli skoj :) 
Men sen efter jobbet ska jag göra något läskigt. Hade helt glömt bort det tills för några timmar sedan. Min plan var ju att tvätta efter jobbet.
Men klockan tre har jag tid på sjukhuset för att ta bort min p-stav jag har i armen sedan 6 år tillbaka (Byter ut den var tredje år). Usch!
Eftersom att kroppen tror att det är något som ska sitta kvar så försöker den ju läka kroppen med att producera bindvävnad (är det så det heter?) runt den vilket det gör det lite svårare att få ut den igen. Kommer ihåg när jag för tre år sedan böt ut den att sjuksköterskan fick dra och dra utan att få något riktigt grepp och få ut den.
Har alltså haft min p-stav i 6 år nu och det känns väldigt konstigt att ta ut den. Hejdå p-stav. Hej mens och pms?! Låter ju bra. Hmm.. Man kan ju alltid hoppas att p-staven gett mig massa biverkningar som jag nu slipper, typ sötsug och sånt :P Så det blir något positivt med det hela. Fast det känns ju inte naturligt med sex år utan mens, eller nio om jag skulle sätta in en ny på en gång. Och det är väl största anledningen till att jag beslutade mig för att det får vara nog. Väldigt intressant läsning detta. Haha.

Har städat klart för dagen, skulle gärna fortsatt. Men har ju en tid att passa imorgon så lika bra att försöka va så pigg som möjligt. Inget mera nattsudd här.

God natt mina fina läsare.


Det går framåt.

Sakta men säkert. Hallen är nu även den skinande ren. Har gjort hälften av mitt berg med disk. Plockat lite i köket i övrigt, men nu håller jag mig runt tv'n och städar eftersom det är spännande handboll där. Sveriges damer ligger under mot Frankrike i halvlek och det ser väl inte så jättelovande ut kanske.. Men det kan svänga fort i handboll, precis som i innebandy, vilket är lovande :)



Städdag.

Sov ut min allra sista lediga idag innan jag är tillbaka på jobbet imorgon. Blev lite längre sovmorgon än vad jag hade tänkt mig. Ovanligt.. Fixat kaffe och mackor, gav Cleo mat, satte på Spotify på högsta volym och sedan satte jag igång. Är nu klar med badrummet. Skurat väggar och golv, putsat allt som går att putsa och nu är det skinande rent. Härligt!

Tog en kort paus och ringde Roslagsbostäder. Ville höra hur jag låg till med mina poäng. Var tydligen på plats 9 i kö på en tvåa. Är i desperat behov av en 2a. Alldeles för mycket saker jag vill få plats med som jag inte har, suck! Så ja, nionde plats kändes ju ganska kört. Tusan också!

 

INGET MERA GIPS!

Tjoooohooo. Åkte till Norrtälje i ottan för att äntligen äntligen få såga bort gipset. Gick smärtfritt men usch så min hand såg ut efteråt. Under dagen har den börjat flagna överallt och jag ömsar skinn helt på det tidigare täckte området. Senorna i handen sitter åt så stramt att jag är alldeles rynkig i handflatan, och är stel som tusan. Har gjort övningar hela dagen så hoppas det släpper snart.

Bestämde mig för att fira med att åka till Täby en sväng och handla lite. Julklappar framförallt. På onsdag är jag tillbaka på jobbet och då blir det jobb för fulla muggar året ut, alltså knappt med tid att handla klappar på.

Hittade en del bra grejjer så jag är nöjd med dagen. Gick in i en hobbyaffär och köpte äntligen vit färg till min paradhandukshållare som jag köpte på marknaden. Färg och pensel gick på mer än hållaren i sig, aningen komiskt :)

Så kvällen har innehållet julklappsinslagning, lek med Cleo samt att måla.





Hej då gipset!


Måla måla med handen, bra övning :)


Mitt lag kan dom!

Som jag utlovat, mitt lag fullkomligt krossade TöFF med hela 12-0. Fan vad roligt. Väldigt bra kämparglöd. Önskar jag hade kunnat vara med. Även om det knappaat hade behövts :) Extra kul att nollan faktiskt lyckades hållas. Inte var dag kan jag lova.

Har varit iväg och bränt en tusenlapp på mat. Så nu är kyl och frys fyllda igen. Massa god lax och grönsaker blev det. Tänkte fira mitt avtag av gips med att faktiskt ta mig tid till att laga riktig ordentlig och bra mat. Får se hur länge jag håller det löftet.

Det är lustigt det där. Pratade med min frisör om det för några dar sen också. När man skadar sig så som jag gjort, då tänker man verkligen på hur tacksam man faktiskt skulle vara om bara det skadade skulle bli bra. 

Är man sjuk så skulle man göra allt för att få bli frisk så att man faktiskt kunde ta sig till gymmet exempelvis, som man inte varit på på månader, men hur underbart vore det inte att träna just precis då när man inte kan?

Om man bara kunde få bli frisk.

Sen går det ett par dagar efter att allt är bra igen, man är ytterst tacksam för att ha fått förmågan tillbaka. Och lika fort faller tacksamheten i glömska och man är tillbaka på ruta 1. 

Stand up for the champions.

Drar till Sporthallen nu och kollar på när mina brudar krossar TöFF!!
Var och klippte mig och färgade håret för några dagar sedan. Blev lite kortare, lite fräschare och lite rödare. :)



Give it to me baby.

Snälla snälla tomten, ge mig en systemkamera i julklapp. Frågan är ju bara, vilken Nikon ska man välja........


Nu och föralltid.

Om ni fick välja, vilken skulle ni ta?



Trött Cleo.

Eftersom jag haft både hundar och katter omkring mig under hela min barndom blev det verkligen hur tomt som helst när jag flyttade hemifrån för sisådär två år sedan.
Har ända sedan dess gått och funderat fram och tillbaka på om jag själv ska skaffa en katt eller inte. När Sussi flyttade hemifrån åkte jag och Sussi på en liten roadtrip till Norrköping och hämtade världens sötaste kattungar till henne. Det är så mysigt att ha ett sällskapsdjur hos sig. Dock har jag inte velat binda mig till min lägenhet och att behöva sköta om ett djur, utan att ha velat haft friheten att åka utomlands eller dylikt utan att först behöva fixa kattvakt. Ett problem jag vet Sussi har stött på vid ett flertalet tillfällen. Även om det oftast går att lösa.
Nu när jag är gipsad och hemma väldigt mycket mot mitt i vanliga fall rätt så hektiska liv passar det därför utmärkt att låna en katt hemifrån ett litet tag. Cleo trivs jättebra hos mig och vi myser och leker massor. Varje steg jag tar känner jag att jag har någon efter mig. Hursomhelst, eftersom det bara är tillfälligt får ni ge er till tåls med alla dessa fina kattbilder. Hon ligger bredvid mig i soffan nu och jag försökte smygta några bilder. Men blixten vaknade till henne litegrann. Elakt av mig jag vet, men hon somnade om på direkten iallafall. Visst är hon för söt.


Tillfälligt besök.


Åre i bilder

Har nyligen kommit hem från en mysig helg i Åre. Väl hemkommen kan jag konstatera följande:

*Jag måste ta av mig BÅDE mössa och en tröja för att inte börja svettas?!
*När Jämtlands basketlag gör oss sällskap inne på MAX i Sundsvall kan till och med Steff verka aningen kort i rocken..
*Jag har inga norska kanaler på tv'n hemma, buhu! ;(
*Jag har bowlat med höger hand för första gången i mitt liv. Inledde med en strike. Kanske bör byta för gott? *Lasse Stefans låt "I ett fotoalbum" är inte fy skam att ha på sin begravning.


Neden följer ett axplock av vår lilla resa.


Nyvaken Linda


Steff är redo för backarna


Åre


På kvällen..



Sussi bowlar


Och jag med


På mysigt Café


Peak Performance butiken



Omklädningsrummen såg inte riktigt ut som hemma..





Åre Chokladfabrik


Fanns ett stort utbud av choklad


Några sånna här kom med hem :)



Mys i stugan



Fantastisk mat på En litne krog


Åre

Går inte bra för mig att blogga från telefonen. Försökte lägga upp bilder men det gick ju inte. Fann då en sida där de förklarade hur man MMS:ade bilder till bloggen men trodde ju inte de skulle publiceras direkt. Suck. Befinner mg hursom i Åre och har det himla mysigt. Bilden i inlägget innan detta är en snabbshot från när jag väntade på att sällskapet skulle hämta upp mig innan våran lilla roadtrip. :) Har varit i i Åre chokladfabrik, shoppat och imorgon blir det kanske hundspann. Det vore häftigt :)

SMS-inlägg

img_3013 (MMS)


New pieces.

Imorse plingade det på dörren. Var en söt herre från Posten som sa "Stooort paket till dig". Verkligen jättesnällt när dem tar med sig paketen och ser om man är hemma innan man får hämta ut dem själv.

Ska iväg snart och är sugen på att inviga de nya skorna, men tror ändå de får vänta tills jag tagit bort gipset på grund av klackarna. Vill ju inte ha brutna ben också. ;)