Nu blir det fredagsmys!

Iväg till Ica och shoppa massa onyttigheter, vidare till en skön soffa i Vallby och dega hela kvällen. Nu blir det freeedagsmys! ;)

Later!

Algarve nästa?

Idag har jag haft en sån där härlig tvätt- och städdag. Inte så värst roligt, men ett ont måste...

Har just pratat lite med Sussi, eventuellt åker vi och hälsar på några vänner i Portugal lite senare i aug/sep. Vore helt underbart. Gjorde det helt plötsligt lite roligare att ta tag i tvätthögen jag har framför mig nu.

Ikväll blir det nog bara fredagsmys i soffan, rätt skönt med tanke på hur mycket man festat på sistone, och lär inte bli lugnt imorn heller så.

Vika tvätt var det ja...



Lite bilder dårå..

Från gårdagen kommer hära. Enjoy!

Jag hänger i Chralls kök


Förfestar i solen - härligt värre


Iskall öl, mums


Tillsammans igen


tripp, trapp, trull..


Muppgänget


Sebbe och jag


Griberg försöker övertala Peter som är bestämd..eller..


Jag, Mackan och Sussi på trädgårn


Träffade på söta Marika


..och nyförvärvet Kimma som joinar vår klubb nu.


Ser ni mitt korta hår nu..


Dansar till Rap Das Armas - såklart...



Kö till teatern, Griberg


Hittade på Risto bland folkmassorna..


Eleonor, Sussi och Sara på dansgolvet


Dansa med mig..


Pinglan Eleonor som klippte mig och jag


Jag och Mackan


Ulrik - trevlig innebandykille!

Back home.

Jaha, då var man hemma igen. Galen kväll i Norrtälje. Men ack så kul vi haft. Det togs sisådär 150! bilder med min kamera under kvällen/natten märker jag... Kanske att jag delar med mig några av dem imorgon. Men nu ska jag sooova.

Godnatt eller godmorgon... hmm... det beror på ;)

Changed planes.

Stress stress. Nu ska vi helt plötsligt över till Chrall och vara där redan vid 19 innan vi åker till Trädgårn och Norrtälje.

Jag råkade höra en låt igår på Allsång på Skansen, av Timo Räisänen, killen som jag tror var med i Lets Dance och jag vet jag undrade vad han var känd för. Iallafall sjöng han Sugababes låt About you now. Och jag måste erkänna att jag tycker den är rätt skön..

http://open.spotify.com/track/3bHAZqFB4sbhsnw4MxXUBu

Ha en skön kväll alla!

Puss o kram


Härlig dag.

Vaknade runt tio imorse, helt lagom. Sandra kom över på frukost, jättetrevligt. Hon skulle även låna en tröja till en Ålandsresa under dagen med vänner. Som alltid kommer hon till mig och lånar, men nåt ska man väl va bra till.
Har kommit på att jag slarvar med frukost nuförtiden, kanske för att jag bor själv men det blir allt som oftast inte mer än en kopp kaffe. Inte bra.

Begav mig efter det till Eleonor för att få mig ett klipp. Välbehövligt, men lite sorgligt. Vart är allt mitt hår?? Får dock inse att det verkligen behövdes, ser friskare o fräschare ut nu. Och tja, det växer ju alltid ut igen. Tack Eleonor för det. Bild kommer senare..

Har legat ute och solat lite under dan, måste ta vara på den lilla tiden som solen dyker upp. Hoppas det vänder nu, behöver det verkligen innan det är dags att återgå till jobbet igen. Läst lite mer ur "Aldrig fucka upp - Jens Lapidus" också. Verkar lovande, det ryktas till och med att den utklassar hans första "Snabba Cash". Återstår att se.

Sussi ringde just, nu har de landat och hon är snart hemma. Då blir det middag och mys, och sedan in till Norrtälje för några drinkar. Härligt!


Jag på trädgårn för någon vecka sen med långt hår..

Hello tomorrow. And goodbye to yesterday.

Tänkte som avslutning för dagen visa klänningen jag fick med mig hem idag. Riktigt fin kvalité på den bilden må jag säga.



Glitter&Glamour

Dessa söta varelser har jag fått äran att ta hand om och mysa med under en veckas tid. Men imorgon kommer deras matte hem och får ta över ansvaret igen.


Glamour och Linda



Glitter

Den är blå och har stjärnor på.

Min mor som tycker jag dricker mycket kaffe gav mig en alldeles egen kaffemugg.
På den står det: "Du är som kaffe - underbar, smakfull, söt och varm." Hon vart irriterad för att det inte fanns nån till sin dotter, men  däremot till mamma, pappa, fan och hans moster.. Då fick jag denna istället. Det var sött tycker jag. Tack mami.

Sådär ja.

Det blev Uppsala till slut. Gjorde lite effektiv shopping som resulterade i att jag är en klänning, ett par pumps och två jackor rikare, men desto fattigare på kontot. Menmen, det var det värt :)

Klippningen blir förresten imorgon, helt underbart. Är så slitet nu.
Lagom till Sussi kommer hem med världens bränna har jag iallafall kompenserat upp med ny klänning och fräscht hår till kvällens party!

Fasiken så bra!

Nu har fastighetsskötarna precis varit här. De ringde på dörren och väckte mig, typiskt! Jag som INTE skulle försova mig. Skulle gå upp tiidigt och städa o dona innan. Menmen, så kan de bli när man blir störd mitt i natten av telefonsamtal och sedan blir klarvaken av det.. 
Besöket resulterade iallafall till att jag ska få nytt handfat, yeey! Superskönt. Plus att jag äntligen fick en sån där låskolv till tvättstugan, så slipper mamma känna att jag kommer till henne stup i kvarten för att tvätta :)

Nu är frågan om man ska bege sig till Uppsala och ansluta med Bea och Malin eller om Eleonor hör av sig så att hon kan få klippa mig. Tufft val. Slösa pengar vs. slösa pengar? Min alldeles egna speciella skill. ;)

Slänger in en skön bild på min brud Bea från när hon var hos mig senast.

Beatrice

Recap

Lite bilder från i lördags när jag var på Trädgårn med några från jobbet. Har konstaterat att jag måste bli mycket bättre på att ta kort när jag är ute. Träffade riktigt mycket folk så det var kul. 3*30årsparty så kanske inte så konstigt i och för sig. Ångrar att jag bangade på efterfest med en så rolig start på kvällen, men så kan det bli. Tydligen såg jag helt förstörd ut, från att ha varit på topp, sägs det. Första gången ever jag tog bussen hem redan vid halv 2. Men lika bra det, hade nog druckit aningen för mkt och Mobergs hade inte vart stället för mig ändå med tanke på vilka som va där.. Haha sjukt värre! Men jag har lovat att ladda om batterierna till på onsdag då min babe kommer hem från Turkiet o då blir det ingen halv 2 buss hem inte ;) 


Hellen och jag


Träffade på Risto och Christoffer från Malunggänget, mycket trevligt.



Red Stripe - Sommarens stora hype?



En charmig kille vid namn Manuel


Hellen, Erik och jag


En riktig entertainer :)

Have you ever?

Pink - Glitter in the air
http://open.spotify.com/track/2eByezu4Y5rkWcvz1cqd3Y


I miss I miss I miss you so.


Just another ordinary day.

Hängt i lekparken med fantastiska barn!


Denver


Dexter och Sanna


Denver


Dexter



Denver

I'm back!

På obestämd tid. Se upp bloggvärlden!