Olika men ändå lika.

Hård dag på jobbet. Mycket folk som väntat. Märks att folk börjar få allt i ordning dock. De är mer glada nu. Det underlättar verkligen. Är kunderna glada är jag glad. Så är det.

När jag just kommit hem från jobbet ringde Tuija och bjöd över mig på mat, vilket jag inte kunde tacka nej till eftersom jag inte ätit sen lunch-tid. Och dessutom lagar hon så otroligt goda rätter. Mumma! 
Fick även en välbehövlig fotmassage av Stickan, helt underbart. Tack till er kära grannar.

Sprang sedan över till Sussi. Klippte till det sista på hennes hår. Vart riktigt bra faktiskt. Hon vart nöjd. Och återigen - är "kunden" nöjd är Jag nöjd hehe.

Har suttit på Internet och pratat i telefon sen dess.
Snubblade just över en CD-skiva jag spelade in som 8-åring tillsammans med Perla Bjurenstedt.
Skivan heter "Perla - Olika men ändå lika" och främjar till att skapa fred på jorden bland barnen. Hade helt glömt bort den tills jag av någon anledning fick upp en textrad från en låt i huvudet och var tvungen att se om skivan gick att få tag på såhär 12 år senare. Och det gjorde den! Kul. Ska beställa ett exemplar eftersom jag så slarvigt nog tappat bort min orginalskiva. Jag älskar Internet!

Lite om allt och ingenting.

Sådär. Nu kan jag pusta ut med vetskapen om att alla julklappar är inhandlade och inslagna. Skönt!
Var som tidigare nämnt i Uppsala idag och herregud vad mycket folk det var. Gallerior är allt som oftast bra med många butiker nära till hands, men icke idag. Bara trångt och svettigt och eländigt. Men jag antar att det hör till.

Har sedan jag kom hem slagit in paket och lyssnat på julskivor och druckit glögg med mamma, mycket trevligt. Detär inte varje dag som vi får spendera för oss själva och bara mysa, och jag måste erkänna att jag saknar det.

Sussi kom över för att kolla lite saker på datorn, eftersom hennes har gått sönder och vi pratade lite om allt och ingenting. Det är verkligen skönt att prata av sig om just det med henne.
Berättade bland annat om min dröm jag hade inatt. Precis densamma som hon hade i Barcelona, fast med  huvudpersonen utbytt såklart. Varför kunde jag inte fått sova vidare lite till? Suck!

Hämtade ut mitt paket från Nails & Body på ICA idag. Snart börjar det på allvar, nu måste jag verkligen börja ladda. Men lite svårt med julen som kommer och stör mitt i allt. Men efter den, då jävlar! : )

Nej, nu har jag städat klart och måste börja tänka på refrängen. En lång dag imorgon, jobb väntar mellan 8-20.15.

20 december.

Dagen började med en busstur in till Uppsala och min solstråle Beatrice. Tillbringade vår tid tillsammans i en mycket stressande shoppingyra. Särskilt otrevligt blev det då alla butiker längs huvudgatan fick strömarbrott och tvingades stänga mitt i julrushen i så länge som ett par timmar. Ajaj. Mardrömssenario för de flesta inblandade kan jag tänka mig. Så även för mig. Gjorde dock ett par smarta drag och allt löste sig tillslut för oss båda.
Nu är nästan alla klappar inhandlade och jag kan börja slappna av lite grann. Imorrn blir det dock Uppsala igen, men sällskapet är utbytt till mamma istället. Blir till att handla de sista klapparna och julmaten för 20 pers. Pjuuuh!
Kvällen har jag tillbringat med att slå in julklappar och kika på Magnus Betnér på tv. Mycket underhållande. Nu blir det sängen och "Tomten är far till alla barnen" på DVDn. 



 

När det nalkas..

Såhär till jul och man uppmuntras att vara egoistisk kan jag tala om att jag vill ha denne sköne mans DVD-film "Inget är heligt" att mysa till i vintermörkret.

image2


Ny dag. Nya tag.


Har fått suget tillbaka att börja skriva i min blogg igen. Känns kul!