Tända ljus, filt, kopp te, raggsockor och så...

Beställde just en bok, Ego Woman av Carolina Gynning. Fortsättningen på Ego Girl hon skrev för några år sedan. 159:- på cdon.com. Hoppas den är värd det.


Sporthelger är härliga.

Fredagen i korthet: Jobb - Träning - Spelarmöte- Hockeyderby - Filmkväll med fantastic 4. Love it!

Idag vaknade vi runt 12. Åt lite brunch och åkte sedan in med 4an till Norrtälje för att kika på IBK Roslagen, som vann med 5-0.

Nu är det skön musik o lite städning, sen får vi se vad kvällen bjuder på.


Imorgon - kolla på CL, Untied-Liverpool och sedan match kl 18 i Rimbo Sporthall mot SK Vide. Be there!!



Bli världsförälder du också!

Tänkte passa på att uppmärksamma något som jag är och som jag tror de flesta har råd med.
Bli världsförälder!

Som Världsförälder ger du pengar regelbundet varje månad via autogiro. (100kr, 200kr eller 300kr)Inte bara till ett enskilt utvalt barn, i en by eller i ett land - utan till alla barn över hela världen som behöver hjälp. Det blir mer rättvist så. Genom att skänka pengar långsiktigt hjälper du många barn varje dag, året runt, under alla viktiga perioder i deras uppväxt.

http://www.unicef.se/varldsforalder/bli-varldsforalder



Walking on sunshine!

Saknar när man kunde gå upp på morgon, klä sig såhär och kliva ut i solskenet!


Visste inte att glas var så förbannat jäkla dyrt!

Kanske skulle satsat på en karriär inom glasmästeri? Åtminstone när det gäller Iphones! Skickade in min till Anovo, ett företag som lagar dem åt 3. Och gissa vad de nu vill ha? Tretusen spänn! 3000! Galet!

Fått in en del tips på andra ställen som lagar dem för en billigare penning (runt halva priset, man tackar!), frågan är bara om man vågar skicka in till något sådant, och isåfall vilket.

www.mumien.se
www.homemedia.se
www.iphonecafe.se
www.drmac.se



Har ni någon erfarenhet av dessa kanske?



Vi ar framme!!

Nu ar vi i Portugal. Helt underbart att fa komma bort fran Sverige ett tag!
Borjade var fard med att klockan ringde 5 imorse. Planet lyfte 8.30 och vi mellanlandade i Genevé, sa det tog lite tid att komma hit. Men nu ar vi har. Har varit ute hela tiden sedan vi kom, men nu bagav vi oss hem till Ricardos lagenhet, som vi bor i under var vistelse har. Jattefin lagenhet. 
Vi har varit i ett megastort kopcentrum och handlat massa god mat, sa nu blir det att ta fram lite gott att ata samt lite Portugisiskt vin och kolla tv, sedan blir det sangen tidigt!

Imorgon ska vi aka och bestalla biljetter till Portugal-Ungern som spelar VM-kvalmatch har pa lordag. Kommer bli grymt, fa se Ronaldo live pa hemmaplan ar inte fy skam! ;)

Chao!

4 oktober. Kanelbullens dag!

Ja, min dag har bestått av ett sjuhelsikes massa bakande.. Bullar hit och bullar dit. Men kul var det!
Köpte själv med mig mina "egenbakade" för att fika med Hasse och Sandra. Mycket gott.

Har just satt igång och börja tvätta. Har ett berg verkligen, men tur är väl att även dem går att bestiga..

Ska slänga i mig lite mat nu för att sedan möta upp Björn och se herrarnas match, hoppas det går lika bra dem som för oss! För vi vann idag, första seriematchen, mot Rasbo med 3-2. Så jädrans bra!


3 oktober.

Helt slut som artist.
Min Iphone sprack!! Hela yttre "glasrutan" är i spillror. Dock så sitter de på plats och man kan använda telefonen. Men det är inte direkt hållbart. Vart helt knäckt till en början. Deppade ihop och ville inget annat än bara gå och sova och vakna med att den var hel igen. Sökte runt på lite forum, som inte kom med några positiva svar. Mellan 2500-4000 för att laga den, troligtvis i USA, fick jag läsa. Gaaah! Som om inte det jag redan lagt ut vore nog.

Ringde 3 som inte alls var tillmötesgående, hänvisade kallt till mitt hemförsäkringsbolag. Ville inte ens namnge ett ställe som kan laga Apple Iphones... När jag vart lite mer arg gav killen med sig, frågade sin kollega, kom tillbaka till luren och hänvisade till ett dokument jag kunde ladda ned för att få emballage hemskickat så att jag kan skicka iväg den och sedan få ett kostnadsförslag alternativt om den går på garantin, så det är nästa steg. Vad jag kan se verkar det kosta 1500 att få den lagad där minst. Jippi!


Gårdagen spenderades med ett jobbpass 7-18, lägg till fredagsshoppingshysteri på det och ni anar hur lång dagen kändes. Slapp iallafall laga mat. Blev bjuden på hemlagad pizza efter det, samt spenderade en lugn kväll i soffan framför Idol och filmen Just Like Heaven.

Idag har jag jobbat långt pass igen, 9-20.15. En dusch på det och nu sitter jag här med pyjamasen på och en handuksturban på huvudet :) Känns mindre bra att jag lurades till datorn, då jag sitter så otroligt skönt. Lätt att fastna. Men det har jag absolut ingen tid till.

Skulle behöva ta fram resväskan, fundera över vad jag ska ha med mig och sedan sätta igång att tvätta! Borde även städa här hemma. Vill komma hem till en tipptopp lägenhet efter Portugal, då jag även börjar jobba direkt dagen efter och kommer säkerligen vara helt färdig. Fast egentligen borde jag väl vara totalt utvilad? Ett vanligt fel hos mig på resor, vill ju hinna med så otroligt mycket, så jag har svårt att bara låta tiden passera utan att göra någonting...

Imorgon väntar ytterligare jobb, 9-16 denna gång. Lite mildare. Men sedan ska jag ner och kika på herrarnas match samt ha ett litet möte.

Måndag även så jobb, 7-17, sedan på tisdag åker vi!!



Rimbo Marknad

1 oktober och den årliga marknaden har kommit till byn. Nu ska det shoppas strumpor, ätas langos och munkar i mängder, herrejäklar vad bra!

Dock så verkar jag ha insjuknat o något härjande virus, för trots att jag äntligen fick sova ut så känner jag mig helt slut i kroppen. Skulle nog inte tränat igår. Eller ha stannat utanför hallen till halv tolv och pratat i den kalla kylan. Menmen, lätt att vara efterklok. Bara jag inte blir mer sjuk till nästa vecka då Portugal väntar.

Har just städat och diskat, mycket duktigt av mig. Nu blir det ett par stora koppar kaffe och sedan är jag redo för en lång promenad mellan alla marknadsstånd och härliga människor.

Vi ses!