Idag firar vi!

Min underbara fruga Susanne fyller 24 år idag! Vi har konstaterat att vi börjar bli gamla och nästa år kan det gärna få stanna av. Fantastisk fin dag till min fantastiska bästa vän <3 Grattis!



Tycker inte du?


Who the fuck is Alice?

Hon är en av mina favoriter i Idol 2010. Alice Hagenbrandt. Hann inte med att skriva något i förra inlägget. Men hon framförde ju Samson av Regina Spektor på sin audition. Och jag gillade det skarpt.

Kul att Idol har dragit igång nu, så man har något att kika på om kvällarna när man kommit hem från jobb och träning.

Och apropå träning. Fick en lårskada på DM-matchen vi hade i helgen, som vi för övrigt vann med 6-5. Awesome.
Har fått en muskelbristning som jag nu måste rehabilitera för fullt på cykelmaskinen på gymmet för att ingen ärrvävnad ska bildas. Trampade 2 mil igår och imorn ska jag dit igen. Klockan 14 närmare bestämt. Ska du med?






...


What a night.



Kontrast.

Har städat lite i lägenheten. Måste fundera på vad det är jag egentligen behöver på Ikea imorn. Kommer lätt hem med flera kassar impulsköp och inte mycket av det man egentligen behövde :)

Ikväll blir det en öl eller två på Kontrast med några fina damer. Skulle vara något liveband där.

Snart är det Magaluf Reunion kryssningen också. Eller i november först. Men alla skriver massor om det på facebook så man påminns hela tiden redan nu :) Lyssnat lite på Magaluf-listan på Spotify idag. Nostalgi.


Dont call 911.

Leffes tabletter plus lite ryggknäck a la Linn gjorde underverk. Kunde träna på rätt bra och idag presterade vi bättre än i onsdags, skönt! Behövs lite självförtroende inför söndag. Hoppas allt håller då. (Även Sussis nya klubba, den gamla fick ryka idag, men Lasse räddaren i nöden sålde en ny supersticka åt henne! :D )

Efter träningen blev det att hämta thaimat, lite godisköp och nu har det kollats färdigt på Idol och vi hämtade inspiration därifrån så nu sjungs det Lips för fulla muggar :D Inget allvarligare än så kära grannar ;)
Jag håller mig nykter ikväll men får ändå vara kreativ och blanda lite drinkar :D Isbjörn är populär.


I'll give it a try.

Okej. Jag ringde tränarn för att meddela om min bistra tillvaro från att ha vaknat tills nu. Han tyckte jag skulle komma dit innan, typ nu, för lite rehabilitering och se om det bara är musklerna som spökar eller något värre. Har blivit lovad starka piller vartfall. Så nu tar jag min träningsväska och sätter mig i bilen för att brumma ner till sporthallen och se om ryggjäveln kan lappas ihop. 
Inser att en ny säng är något jag måste ha. Nununu. Samt att streching nog inte är tokigt ändå. Skärpning Linda!





Watch my back.

Har världens jäkla ryggsmärta idag. Smörjt in med zongel och tagit en Ipren. Får se hur långt det räcker. Vill så gärna träna idag. Inte bra det här. Tror en stor bov kan vara min säng som nog är lite för mjuk för mig. Ska passa på att kolla ut någon ny på ikea på söndag tror jag. Det här är inte hållbart längre. Haft alldeles för mycket ryggproblem det senaste halvåret, och jag är fasiken bara 22. Eller 23 om en månad och 5 dagar. Men iallafall.




Freedom.

Sitter och bara njuter av att jag kommer att vara ledig i tre dagar framöver. Man vill aldrig gå och lägga sig för när man vaknar på fredag morgon vet man att vips så är det måndag morgon igen, tyvärr.
 
Har nu bokat in en tur till Ikea på söndag innan DM-matchen mot Arlanda som jag är toktaggad till. Kommer bli grymt kul med en riktig match äntligen. Vinna eller försvinna. Allt eller inget. Hoppas resten av laget är lika taggade. Vinner vi kommer vi så småningom möta Sten Sture div 1. Vore ju hur kul som helst!

Maria Wetterstrand skötte sig riktigt bra förresten, blev positivt överraskad. Har tyvärr missat många av de tidigare utfrågningarna. Synd att man är så dålig på att sätta sig in i något som trots allt är så viktigt. Menmen. Man kan inte vara bra på allt. Right?

Shoppade lite på Nelly ikväll också. Inte gjort det på jättelänge nu. Några klänningar och ett par vantar blev det :)


Förresten..

Miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand frågas ut klockan 20.00 i SVT1 ikväll. Det ska jag kolla på. Gillar denna kvinna som person, återstår att se om hon står för något vettigt också!

Bara 10 dagar kvar till valet nu gott folk..




waka waka yeah yeah.

Ledig i tre dagar framöver. Jaaaa. Underbart!



En liten fördel med mitt jobb - man får ta hem varuprover ibland. :)

 


Empty.

Känner mig rätt så tom just nu. Avslutade dagen med en halvbra träning. Spelet känns inte så lovande inför söndagens dm-match. Fan. Men hoppas vi spelar ihop oss lite bättre på fredag. Jaja. Dags att sova. Imorn är en
helt annan dag.

Förresten, mitt paket jag hämtade ut igår innehöll denna finfina lila klocka (med tidtagarur!) plus en skön mössa från mouli, nästan så att lycka kan köpas för pengar, men bara nästan.

Godnatt.





And off we go.

Försov mig litegrann. Jobbat litegrann. Solat litegrann. Nu blir det middagsmöte och sedan träning.

Tisdag.

Igår sprang jag 5 km spåret igen. Avslutade det med lite innebandy. Var helt slut mot kvällen och somnade som en stock efter några avsnitt how I met your mother och fruktsallad med Sandra. Sov bort hela förmiddagen idag. Men vad gör det. Kan säga att efter förra veckans slit på jobbet så behövde jag verkligen det.

Idag är jag alltså äntligen ledig och nu skall det umgås, drickas kaffe, ätas thaimat, hämtas ut paket, klippas hår, färgas hår, kollas på fotboll och snackas skit. Detta toppas med strålande väder ute nu när jag strax ska bege mig på en promenad för att utföra lite ärenden. Jag tror nog jag överlever denna tisdag ändå. 



Mössan åkte på i helgen när jag gick till jobbet, är ju kallt numera. Inte så konstigt i och för sig, det är ju höst. Man vill lätt glömma bort det och klä sig tunt. Vill ha kvar sommaren. Men en positiv sak är att jag älskar den friska luften som blir så här års. Man får verkligen energi utav den. Fantastiskt att springa spåret just därför också. Tänka positivt var det ju.

 


Nu jäklar.

Har nu anmält mig till att göra högskoleprovet. Nästa vecka är det dags att öppna min bok jag investerade i för en tid sedan och försöka bli lite smartare :)




...

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans.

Leave this town.

September. Redan. Vart tog hela sommarn vägen? Den har ni aldrig hört förut va? Jag tycker den gick fortare än någonsin. Kanske för att jag var borta tre veckor utav den finaste tiden i Sverige? Jag vet inte. Men nu är det iallafall officiellt höst.
September. Bara att acceptera. Nu gäller det att plocka fram det härliga med denna årstid istället för att deppa ihop helt.
Som att man får ta på sig myskläder och härliga stickade tröjor utan att svettas sönder. Gosa ner i en filt i soffan, tända massa ljus och mysa till filmer och annat. Dricka varma drycker såsom kaffe, te och varm choklad hela tiden och bli varm i kroppen. Innebandysäsongen drar igång och jag är faktiskt väldigt taggad för den. Kommer bli sjukt kul, speciellt med lite tillskott från Norrtälje samt att jag äntligen får ut min partner in crime på planen istället för i mål, i min femma dessutom!
Sussi min bästa fyller år. Jag fyller år. För det är väl fortfarande en positiv grej.. Eller? Hmm. Tårta och presenter är iallafall alltid positivt.
Förhoppningsvis lyckas jag och min fruga planera in en årlig höst/vinterresa, dem är alltid fantastiska. Förra året åkte vi en vecka till Portugal. Kanske en reunion? Kanske Thailand? Eller varför inte fantastiska Italien igen? We'll see.