1+1 = bäst!

Första dagen på jobbet sen ledigheten är avklarad. Var rätt kul att jobba idag faktiskt. Vart ännu roligare när jag kom hem och fick öppna paket. Inte bara ett utan två fina paket låg och väntade på mig. Ett var som väntat från Nelly, och så ett från H&M som jag nästan glömt bort. Allt passade bra och jag är supernöjd.

Imorgon väntar jobb, mördartiden 7.15-18.00. Efter det ska jag in till Norrtälje tillsammans med Sussi och gå på Norrtäljekalaset, ska bli trevligt. 


Ett urval av de kläder jag fick hem från H&M

Do some duty

Nu väntar som sagt jobb, 11-20.15 står det på schemat. Och fint väder är det, typiskt!

Glömde säga igår att jag hade fått peace-armbandet hemskickat från Cocoo, det var lika fint som jag anat.
Var även förbi Ur o Penn i Motala innan tåget gick och införskaffade mig den snygga vita klocka från Jet Set, som jag bloggat om tidigare.
Ikväll när jag kommer hem hoppas jag att jag fått paketet från Nelly. De skickade en levereansrapport för 2 dagar sen, så borde vara här idag tycker jag. Spännande!

Summa summarum

Nu är jag hemma igen. Tillbaka i vardagen. Kom hem vid 19 till en tom lägenhet. Resan gick bra. Tåget var punktligt idag, utan förseningar. Skönt!
Satte på lite musik när jag kom hem och började packa upp mina väskor. Anna ringde mitt i min uppackning och kom över för att lämna tillbaka min fina cykel hon har fått låna. Jag satte på kaffe och vi fikade en lång stund på balkongen. Sussi ringde strax efter det och som vanligt har vi en tendens att prata alldeles för länge i telefon för att jag ska få något vettigt gjort, så även denna gång. Hann dock städa undan lite här hemma i alla fall samtidigt som jag kikat på repriser av Sex and the City på trean.
Imorgon väntar jobb. Känns lite ruttet faktiskt. Vill bara vara ledig och njuta av de få sommardagar som vi nordbor ges. Det bästa är att jag jobbar fyra dagar, är ledig en, jobbar fyra till och sen har jag ytterligare 10 dagars semester! Så jag har något att se fram till.

Igår var jag med min kusin Sara och hennes pojkvän Johan i Linköping. Vi var på bio och såg filmen Mamma Mia. Den var underhållande, en riktig feel-good film. Jag gillart skarpt!

Vid Motala finns ett ställe som heter Varamon, där det finns en jättelång sandstrand och dit åkte vi. Det var helt underbart fint. De hade camping och massa resturanger precis vid vattnet. Sökte på det på google och det är tydligen nordens största insjöbad. Nästa gång jag åker dit är det garanterat stället jag kommer hänga vid. Var även vid Göta Kanal med alla slussar i Motala och kikade.








Göta Kanal och Varamon




Mama, I'm coming home

Dags att bege sig hemmåt. Ska ta 14.29-tåget mot Stockholm. Det bästa med allt är att det för första gången sen jag kom hit regnar här, så jag går inte miste om några soltimmar och fint väder. Ska bara luta mig tillbaka i min stol på tåget och läsa vidare i boken "El Choko" som jag kommit halvvägs med.

Återkommer ikväll med lite bilder och nyheter från tiden här.


När, sa du?


Jag letar efter en snygg klocka i herrmodell. Kikade runt lite på Ur o Penn och hittade dessa 3 budgetfynd:

1. Jet Set, 299:-, ord 598:- 
2. Regal, 100:-, ord 298:-              
3. Regal, 200:-, ord 398:- 



Sweet dreams

Nu börjar det bli dags att bege sig mot sängen.
Har suttit och kikat på tv och ätit glass med pappa på kvällen. Vi åt SIA glass med Wienernougatsmak, riktigt god.
Imorgon ska jag träffa min kusin Sara och hitta på något. Förhoppningsvis tillåter vädret en dag på stranden. Vore perfekt för min bleka hy att få lite bränna.








Satt på trappan idag och surfade med min käraste spegelblanka HP.



Najtii!

Marint är fint!


Jag är såld på den marina looken. Här är några sköna accessoarer jag skulle vilja ha i min ägo.

- Blå lackväska med gulddetaljer, Friis o co 319:-
- Blått reparmband, Angela Gotborn 399:-
- Rött armband med peacemärke, Ms Bijouix 69:-
- Halsband med livboj, Cocoo 165:-
- Blått sidenarmband med guldkedja och detaljer, Angela Gotborn 289:-

För övrigt har jag märkt att jag är väldigt svag för peacemärket på kläder och accessoarer just nu.



Cocoo

Köpte dessa smycken från www.cocoo.se för ett tag sen. Halsbandet med stjärnor blev en överraskning då jag egentligen beställde ett liknande halsband med en beskyddande ängel på. Jag gillade stjärnhalsbandet också så det gjorde inte så mycket, det enda tråkiga var att när jag skulle beställa det med ängeln på så var det slut. Typiskt!



Skön söndag

Det är högsommar i Motala! 
Ställde klockan på 9 imorse för att bege mig ut i solen. La mig på en madrass och halvsov en stund. Framåt halv 11 gjorde jag smarrig frukost och åt på altanen. Läst lite ur en bok jag tagit mig an denna sommar, El Choco av Markus Lutteman, som handlar om en svensk som efter en misslyckad knarksmuggling hamnade i Bolivias mest ökanda fängelse. Riktigt bra sommarläsning. Så skönt att bara ta det lugnt och ta sig tid för sånt man aldrig gör annars.

Har pratat med Rikard idag också, som just nu befinner sig i Thailand. Han ska köpa hem linser till mig för ett år, det är superbilligt där nere! Han kommer hem på fredag, så vi ska mötas upp på lördag för fika. Ska bli jättekul.



Fram- och baksida

Tänkte bjuda på utsikten från mitt rum av baksidan på på pappas tomt, där jag sitter med bärbara datorn och kikar ut. När vi var på ICA Maxi idag och handlade hittade jag på denna förpackning mjölk. Varför kan inte vi som bor i Uppland också få Arlas 1,5-litersmjölk? Bort med skabb-Klövermjölken.





Lantliv

Sitter och bloggar från pappas hus i Motala. Är helt underbart och fridfullt här.
Dricker en kopp kaffe och blickar ut i naturen som omger mig. Lovely.

Har passat på att klicka hem några fynd från nelly.se och cocoo.se.


Väska, Friis & co
Linne med skomotiv, Modström
Halsband med lås och nyckel, Friis & co
Armband med peacemärke, Cocoo





Weekend @Hufvudstaden

Fredagen började med jobb 7.15-18. Fick sedan semester i tio dagar - underbart skönt!
Åkte hem en sväng och möttes av två paket utanför dörren. Ett från cdon.com och ett från cocoo.se. Cocoo gör underbara smycken. Vart ett par örhängen och 2 halsband denna gång.  Blir alltid lika glatt överraskad när jag får hem paket. 
Packade en väska lite snabbt och drog iväg mot Stockholm och hem till Marie. Vi åt tacos och gjorde oss i ordning för utgång på 360 i GKs lokaler. Drack goda drinkar och dansade som om ingen såg på. Var mycket bätte där nu än när det bara var Göta Källare. Avslutade kvällen med en McFish på donken. Råkade spilla ut min juice och var nära på att bli utslängd av vakterna som först trodde jag spytt massor :) Efter en lång promand hem med ömma fötter stupade jag i säng i full utstyrsel och med mitt Juicy Tubes i tryggt förvar i bh:n.

Marie väckte mig efter 12, uttråkad och vi beslöt oss för att följa upp Sebbe och Victor till Vällingby Centrum. Har inte varit där på över ett år nu, enda sen pappa övergav förorten och fann lantlivet i Motala.
Vart en hel del shopping där. Sedan drog vi vidare och ut med Sebbes båt för lite fiske och grillning. Avslutade kvällen med drinkar och en sjuk fängelsedokumentär från USA.

Söndagen tillbringade jag och Marie i Kista för ytterligare en shoppingrunda, innan det var dags för mig att packa ihop och köra ut mot Rimbo igen. Hann dock inte mer än dumpa av mina saker innan det var dags att hämta upp Sussi för att kika på Diggiloo i Norrtälje. Mycket trevlig tillställning i härligt sommarväder.


Min shoppinghelg resulerade i:

*Söt rosablommnig topp - Bondelid 
*Gråa jeans - Esprit
*Vit bastopp med söt detalj -  Esprit
*Stickad fintröja i marinblått - Esprit
*Tunn svart tröja med knappar - Esprit
*Underkläder - Twilfit
*2 klänningar - Gina Tricot
*Stickad tröja - Gina Tricot
*Rosa tygskor - DinSko
*Hoodtröja - Peak Performance
*Örhängen - Gina Tricot


Denna sköna måndag ängnar jag åt diverse praktiska ting. Nu ska jag till tvättstugan nynnandes på Amanda Jensen - Amarula Tree.

/Lyckad helg.


Ett par som berör

Tack till dagens två män som förgyllt min tillvaro en gnutta:

Martin Bengtsson & Anton Zetterholm


/Keep the love alive

Shop til you drop ;)

från nelly.se

- Ribbat vitt linne, American Apparel
- Fairytale minshorts flerfärgad, Björn Borg
- Ladies knit coulouge trosor i färgen rosa, Armani
- Stone&Key Necklace halsband, Urban Couture



/Pleased