Resumé

Fredag vart de jobb, 7-16. Hem och vända igen för träningen kl 17-18. Hem och vända igen för att kolla på ishockey kl 19, Rimbo mot Spånga. Hem och vända igen för att bege mig till Chrall och svulla onyttigheter och kika på Hata Göteborg. Hem igen och denna gång för att stanna och sova.  

Lördagen var ledig.  Match väntade mot serieledarna Storvreta borta. Tufft, men mot alla odds vann vi ändå med 4-5. Sjukt jäkla skönt. Fick med mig en assist denna gång. Storvreta spelade otroligt tufft och fult, jag fick både en klubba på smalbenet vilket resulterade i en stor bula samt blev skallad så det susade i örat och jag tappade större delen av hörseln. De ville knappt tacka efteråt.

Ut i Norrtälje för att fira segern, först några glas på G sen till Teatern och tillsist Mobergs. Hade himla kul. Efter Mobergs blev det efterfest på Esplanaden till 7! innan jag och Björn vandrade hem för att sova.

Vaknade halvt död för att ta mig hem runt 15, hem och laddade om för att spela badminton i Rånäs. Stupade i säng och en ny arbetsvecka stundade. Jobba 7-17. Hörde knappt någonting på jobbet, fick säga "va?" säkert hundra gånger. Fy fasiken för att bli gammal och få dålig hörsel.
Spelade innebandy, duschade och hoppade i säng för att ganska snabbt vakna av sjukt ont i örat. Det dunkade och kändes inte alltför roligt. Sov ingenting, tryckte i mig alvedon och skulle gå till jobbet. Gjorde mina beställningar och Eleonor tog sedan över för att jag skulle till läkaren som konstaterade att jag har ett stort hål på trumhinnan på grund av smällen från matchen. Jag har därmed inget skydd in till örat och vatten kan åka direkt in. Har fått Citodon som smärtlindring vilket hjälper hyffsat bra. Kunde förvänta mig denna smärta i några dagar till åtminstone.  
Hål på trumhinnan läker oftast av sig själv men ska tillbaka om fyra veckor till en öronspecialist som ska titta på det. Kul i jul...
Så, ingen träning för mig idag. Vi har träningsmatch på fredag, men tveksamt till om jag ska va med på den. Får se hur örat känns då helt enkelt.

Imorgon är jag ledig innan den härliga mardrömsjobbhelgen väntar med fredag 7-18 och lördag 9-20. Yey!

Men fick två roliga saker på brevlådan idag som jag beställt från cdon.com, som jag kan sysselsätta mig med till dess.


              


                          


Dexter säsong 1 och Kjell av Kjell Eriksson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback