Tidsfördriv.

Fyra jobb jag haft:
1. Coop Forum
2. Coop Konsum
3. Gräsklippare
4. Barnvakt

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Stolthet & Fördom
2. Göta Kanal 2
3. Nyckeln till frihet
4. Dirty Dancing

Fyra ställen jag bott på:
1. Hässelby
2. Vällingby
3. Akalla
4. Rimbo

TV-program jag tittar på:
1. OC
2. Grey´s Anatomy
3. Desperate Housewives
4. One tree hill

Fyra platser jag har semestrat på:
1. Side
2. London
3. Mallorca
4. Berlin

Webbsidor jag besöker dagligen:
1. Blogg.se
2. Hotmail
3. Aftonbladet
4. Bilddagboken

Fyra favorit-maträtter:
1. Kyckling
2. Grillat
3. Pasta
4. Sallader

Fyra ställen jag skulle kunna tänka mig att vara på just nu:
1. På SPA
2. I New York och shoppa
3. På en sandstrand vid havet där det är varmt och skönt
4. I min säng

Ibland undrar man...


Idag fick jag höra en sak som jag inte ville höra. För det kändes inte roligt att få uppspottat i ansiktet sådär. Visst måste man ta saker med en nypa salt, men det var inte första gången precis. Och då börjar man fundera.
Och visst kan jag hålla med om att det inte var så smidigt. Men det var inte precis det man förväntar sig av en riktig vän. För i mina ögon ska man finnas där, i vått och torrt. Stötta en person som är svag för stunden. Men det verkar vara en ideologi jag är rätt ensam om för tillfället.

Och mitt projekt går sådär måste jag erkänna. Jag fick inga bra svar. Åtminstone inga att jobba vidare på. Så jag får helt enkelt vänta tills imorgon och se om dom hunnit se efter. Hoppas det. För jag behöver sätta igång om jag ska hinna bli klar i tid. Så snälla, skynda er!



/ Besviken.

Vissa saker får tala för sig själva.



Den här fina bilden fick jag av Beatrice idag. För att jag var så långt borta från henne. Hon är söt. Min vän Beatrice!



Beatrice


/ Glad.

Stolthet och fördom (no more)

Just nu är det många tankar innuti mig. Jag har precis tagit en promenad. Det var ganska kyligt ute, men ändå behagligt. Det var skönt att komma ut en stund, och bara vara för mig själv. Få tänka ifred.
      Idag fick jag hem filmerna jag beställt på nätet. Och jag var tvungen att kika på en av dem på en gång. Jag mår alltid så bra när jag sett den. Och jag vill vara som henne. För hon är lite av min idol faktiskt.  Sådär smart och sofistikerad, och vacker. Och jag vill kunna prata som henne.

Idag har jag inte kunnat gjort så mycket som jag hade tänkt från början. Men eftersom jag inte fick svaren idag är det inte så konstigt. Jag får helt enkelt vänta tills imorgon och hoppas att dom hunnit tagit reda på allt då. Från början fick jag lite ångest att jag inte varit så ambitiös idag. Men det känns bättre nu. Imorgon är det nya tag som gäller. Och då kommer det gå fint.

Idag började jag tänka på honom när jag var ute. Han som är så långt borta. Och jag har haft så svårt att bestämma mig. Fast idag gjorde jag det. Och jag fick en bra känsla i magen. För jag tror jag valt rätt. För en gångs skull. Nu hoppas jag bara att det blir så. För jag måste lära mig att släppa stoltheten. Och fördomarna.  Och jag ska verkligen kämpa för det. För den som väntar på nåt gott...

/Hoppas.


Inget kan stoppa mig nu.

Idag har jag verkligen bestämt mig. Nu ska jag satsa stenhårt. Jag ska slutföra det här på bästa möjliga sätt. Precis så som jag föreställt mig. Så länge. Men det har aldrig blivit av. Men nu ska det äntligen ske. För det har jag bestämt. Och jag ska visa, om inte minst för mig själv, att jag verkligen kan. Jag har väntat på det här så länge. Haft det tryckandes långt där inne. Det har påminnt mig var och varannan dag. Men snart ska jag kunna se det som ett avslutat kapitel. Så att jag verkligen kan gå vidare.
För det här ska jag klara!

/ Bestämd.