En idé.



Sjuk och likblek och osminkad och härlig. Jag har kommit på att jag nog ska sätta ett alarm på mobilen en gång i veckan, då jag ska påminnas om mina senaste 10 dagar och vara tacksam över att jag är frisk och kry. Genialiskt ju. Hoppas bara jag håller det.


ohlala ge mig!

Stockholm Shoes SEK 499, Anna Lundberg - NELLY.COM

Skor från nya märket Lundberg som släpptes idag. Sjukt läckert med att ha en rem som går igenom klacken. Vill ha! Finns på Nelly för femhundra spänn. Synd att jag är världens fattigaste med alla mina sjukdar ;(


Imorgon ska jag testa att jobba. Blir intressant eftersom jag har feber, tionde dagan i RAD förövrigt. Har jag någonsin haft det förut?! Känner mig dock betydligt bättre. Rinnande näsa och trött och öm i kroppen är det enda som är kvar. Förutom febern då. Det värsta är på morgnarna. Men jag kom på att om jag går upp klockan fem imorgonbitti så har jag två timmar på mig att piggna till innan arbetet sätter igång, lär behövas :)

Nu ska jag göra ett litet test med att anstänga mig och städa, inför imorogn, återstår att se hur det går.




Flyttar 9771 objekt.

Sitter med min förra laptop i knät (står den på bordet så överhettas den och stängs av). Försöker föra över allt jag har sparat på den till min externa hårddisk vilket tar sjukt lång tid. 9771 objekt är för övrigt bara bilderna. Hmm. Undrar hur lång tid det tar att kolla igenom 9771 bilder?

Sitter samtidigt med mobilen och övar på svåra svenska ord. Min vän Rikard tipsade mig om den appen igår, kostar 7kr för iPhone, där man kan öva på test likt dem på högskoleprovet med svarsalternativ, eller bara försöka mata in glosor. Man kan även öva på just de orden man svarat fel på tidigare. Väldigt bra om man som jag ska göra högskoleprovet och drar sig för att ta fram pluggboken och nöta.


Sucks to be me.




Jahapp, då har man varit sjuk i sju dagar och väntar nu bara på att klockan ska bli 17.00. Vårdcentralen nästa. Skit!


Snart är den här.

Appen för alla Iphone-användere som bloggar på blogg.se kommer i mars. Inte en dag för tidigt! Hurra :)



Tvåtusentio.

 

Jag och Issa i Kalmar, maj


Jag och Sussi utanför klubb, oktober

Jag och Sussi, DIF-AIK, sommar

Jag och Hellen, öl- och whiskeymässan

Jag, Eleonor och Hellen, öl-och whiskeymässan


Fynd.







Hittade den här fina jackan för ett par veckor sedan som blir ett bra komplement till våren. Älskar färgen beige just nu och det känns fräscht till sommarn efter alla månader av grått och svart. Letar fortfarande efter den perfekta beiga trenchcoaten. Gav bort min förra så behöver verkligen hitta en ny innan vädret börjat bli för behagligt.

Även om min influensa sätter käppar i hjulen för mina shoppingbehov just nu, kanske lika bra att jag inte hittar någon alls. Suck.
Sucks to be me right now.



Haha.

Alla män, klocka från D&G - för 2610 kr är den er.


Någon som vill göra mig glad? ;)

Vill ha en ny fin silverklocka, som man faktiskt kan se vad tiden är på. Dessa finns på klockia.se och är från DKNY. Det vore på tiden ;)
Jag vill ha allihop. NU, NU, NU!!









Happy.




Bild snodd från Erica, från Mobergs förra helgen.


Detta är inte okej.

Alvedon och Ipren till frukost. Kan Jang, Theracough och Bisolvon till lunch. Zyx och Bafucin till mellanmål. Idag festar jag loss på lite Novalucol och Mollipect till middag. Hur ser det ur för er?
Jävla skitgrejer vägrar göra mig frisk. Och neej, jag är inte bitter. ;)


Jag är sjuk, då tar jag semester. :)


Yes, ni läste rätt. Jag kände mig väldigt dålig igår morse när jag vaknade. Gick till jobbet och bet ihop på mitt lilla 9-21.15 pass. Yey. Att man ens får jobba så länge?! Fy fan så slut jag var när jag kom hem. Misstänkte att jag inte skulle orka med den här dagen också, så jag passade redan igår på att ta semester idag istället för sjukdag och fixa en vikarie. Var ju hemma en dag för bara två veckor sen och känner mig dum som ska gå och bli sjuk igen. Är ledig imorgon på ordinarie schema så har två dagar att kurera mig på innan jag kliver påt igen, jobbar ju helhelg och egentligen 53 h denna vecka så ingen passande vecka att bli sjuk på....

Vaknade upp imorse och var dunderförkyld. I övrigt har jag ont i kroppen och fryser, men ingen jättehög feber eller huvudvärk iaf. :)

Loggade in på FB och fick syn på en status om smoothie, vilket jag har suktat efter i flera dagar men aldrig gjort. Lat? Javisst. Så jag samlade all min kraft till att bre två hårda mackor med leverpastej och gurka på, samt gjorde en smoothie med banan, ananas, papaya och mango. Muuuums!

Har börjat ladda ner serien Glee, som verkar ha blivit hysteriskt populär av någon anledning jag inte förstått mig på ännu, men den filen är ju på 25 gb så de lär ju ta ett tag. Suck. Jag som tänkte att min härliga semesterdag skulle passa ypperligt för att kolla på nåt sådant. För några fler How I Met Your Mother-avsnitt besvärar dem ju inte att släppa. Gaah..


Bilden föreställer min smoothie, typ... ;)



Slut som artist och det jobbiga har inte ens börjat.

Helgen passerade som vanligt alldeles för fort. Fredagen var det lugnt med filmmys med Ben&Jerry. Såg en rolig komedi, Due Date. Se den!

Lördagen var de fika och fotboll, tippade strykarn och fick 10 rätt. Jag som skulle bli miljonär, fick bara ynka 155kr ;(

På kvällen vart de förfest med ölspelet och sen Mobergs. Och idag har de varit segt och lugnt, förutom att vi spela match mot Tiunda och vann me 7-1. Skön avslutning på helgen.


Nu väntar en ny 53-timmarvecka på jobbet. Kuuuul..


Jag och Moa på Mobergs.


Bärry på jobbet. Allt rullar på som det sk...

img_4250 (MMS)

Bärry på jobbet. Allt rullar på som det ska, det går bra nu! ;) Enda fördelen med snöstorm - lugnare butik och mer hinner man göra :p Och snart är klockan 16 och då stämplar jag ut för veckan - friday I'm in loooove :D


Världens sötaste lillasyster.



När Sandra var liten ville jag gärna styla henne och sen ta massa foton. Hittade dessa och hon är ju bara för gullig. Min fina lillasyster.


Städpaus.

Satt i cirka 2 timmar och bara sorterade och fixade med mina bilder och mappar. La över en del från externa hårddisken, därav de gamla innebandybilderna på när jag och min icke ännu funna vän Linn var ärkerivaler :) Kände för att det var dags för ett städrace - vilket jag håller på med nu. Måste bara avbryta med att tipsa om en soppa från Kelda jag tog till middag som var sjukt god. Toscansk tomatsoppa. Verkligen favorit nummer ett om jag av någon anledning måste äta färdiglagad mat på typ jobbet i framtiden :)


Det kunde man inte tro då inte..


Sunny.

Jobbat till 14 idag bara. Hur skönt är inte det? Promenad hem i solsken, jo jag tackar. Åt en trevlig lunch på Cissis med Bärry och Enrico (Martin och Erik för er som inte vet..). :) Yakiniku (stavning?) och en latte. Mums!

Nu har jag gjort lite viktiga telefonsamtal och funderar på att antingen storstäda, rensa ur lite grejer, eller sova? Väldigt trött då jag inte la mig förrän vid ett inatt. Men känns ju dumt att sova bort en dag när man äntligen får gå hem i skaplig tid. Så det blir en kaffe och sen något vettigt på det.

För övrigt är det ett jäkla liv från grannen ovan, denna gång i form av borrning. Är dock att föredra.. :)




Åttonde februari.

Ikväll har jag varit på innebandyträning. Känns som att det var ett tag sen. Känner mig skönt utmattad. Är nyduschad, nyrakad och ska strax hoppa i min nybäddade säng. Kommer nog sova som en prinsessa inatt :)
Ska drömma mig bort till soligare breddgrader. Var för övrigt och stekte i solariet idag, man känner ju sig så mycket fräschare när man har lite färg som på bilden nedan! Men nu ser jag mer ut som en kräfta. Hoppas det lagt sig till imorgon. :)


I <3 tacotallrik!



Arenans tacotallrik?



Lindas tacotallrik?



Om ni har vägarna förbi Arenan i Norrtälje, testa deras tacotallrik! Med avokado och extra creme fraiche! Fantastiskt gott. Jag gjorde mig ett försök till en kopia, blev rätt så bra faktiskt :) Smutt.


11





Så här glassigt ser det tydligen ut när jag lyckas pricka in vänsterkrysset. Hm, väldigt smickrande.. ;)
Bilder från min lagkamrat Mikaela Martinsson som är grym på det där med att fotografera.


det var sommer det var sol..



Det var solnedgang
det var latter det var sang
det var sommerfri
det var sjø og magi
Det var deg og det var meg
det var minner som aldri vil dø
det var evighet
og en sol som farga himmelen rød
Det var øl
berusende ord
det var sommer det var sol
det var hjerter i brann
blikkstille vann
alt på denne jord
Og det var kjærlighet
ja det var kjærlighet
minner som aldri vil dø
en sol som farga himmelen rød-Idyll
Sommer'n var på hell
dette var siste kveld
vi lå på rygg jeg følte meg trygg
men frøys litt likavel
Vi lå og så på stjernene
og hørte på sangen fra ternene
vi visste begge hvor det bar
og at vi aldri skulle glemme hvordan det var
Det var øl
berusende ord
det var sommer det var sol
det var hjerter i brann
blikkstille vann
alt på denne jord
Og kanskje en dag vi sees igjen
vi stopper og prater og du blir med meg hjem
så ser vi med tiden hva som skjer
mens vi tenker tilbake på minner og ler
Det var øl
berusende ord
det var sommer det var sol
det var hjerter i brann
blikkstille vann
alt på denne jord
Og det var kjærlighet
ja det var kjærlighet
minnene vil aldri vil dø
solen farga himmelen rød-Idyll
Barbeint i varm sjø
solen farga himmelen rød
minnene vil aldri dø -Idyll


Så här ska det se ut ;)

img_8098 (MMS)

Så här ska det se ut ;)


Bartenderskolan, Magaluf 2010. Jag saknar dig.


Bartending



Linn och jag har beställt lite bargrejer, bl.a. en ordentlig bostonshaker med tillhörande glas, sil och annat smått och gott. Skönt att man snart har ordentliga redskap att fixa fräschaste drinkarna med till sommarn. Håll ut ;)


I don’t care what the whisperers say 'cause they whisper too loud for me


it's all good.



There'll be Ups and Downs
And lots of in betweens
And when your right goes wrong
You'll find something to believe in
Life goes on - World keeps turning
A lesson you keep learning
Sometimes things don't turn out like they should
But It's All Good


Hot piece of ass.





Har kollat på filmen Life as we know it med hetingen Josh Duhamel och vackra Katherine Heigl. Helt okej romantisk drama/komedi om hur allt i ens liv kan vändas upp och ned.


I lose control I feel it in my bones like a rolling stone