Keep up the good work.

Har jobbat hela dagen idag.

När jag kom hem vid 20.30 ikväll bjöd Tuija in mig på en himmelskt god fisksoppa som hon tillagat och vi satt och pratade en stund. Det är verkligen perfekt att ha en "mom next door" som jag kallar henne.

Efteråt gick jag direkt till Sussi för lite stavgångspromenad igen. Var ute i 1 timme och det känns underbart skönt att ta sig tiden att gå ut en gång om dagen för en längre promenad.
Träffade Tomas från jobbet och hans hund Nike på vägen.
Han bjöd in mig till att börja spela innebandy med honom och brandmännen en gång i veckan, vilket vore helt perfekt. Ska bli superkul!
Jag som har varit så angelägen att själv bilda ett gäng att spela innebandy med, nu slipper jag allt det där med att anordna och fixa. Kanon verkligen!

Jag och Sussi var förövrigt ute igår och promenerade också. Jag skrev ett inlägg igår som jag nu ser försvunnit helt. Väldigt märkligt.

Men nu blir det duschen, och efter det sängen. 08-20.15-pass imorgon väntar.


Magrutor nästa!


Idag har jag varit ute på en stavgångspromenad med Sussi innan hon skulle iväg till jobbet. Var ute och gick i ungefär 45 minuter, och precis innan det var jag på promenad med hundarna.

Tog just en dusch och nu sitter jag här med min andra s.k. Cambridge-milkshake för dagen, med smak av mintchoklad. Tanken är ju att jag skall dricka 3 milkshakes om dagen samt minst 3 liter vatten.

Hungern har inte varit så farlig hittils. Men det värsta med hela grejen är nog fixeringen man får av all mat. Vad resten av familjen äter. Hur gott det ser ut. Hur gärna man ändå skulle vilja tugga i någonting, inte bara låta "maten" rinna ner. Men det blir väl så när man är så fokuserad på någonting.

Jag och Sussi diskuterade motivationstips på vår promenad. Jag tror det är bra att ständigt bli påmind om vad det är man vill uppnå. Därför har jag nu exempelvis bytt mitt skrivbordsunderlägg på datorn till en ack så het bild av skådespelerskan Kiera Knightley. Thats the way I want it! ; )


image4



image5

Det får tiden utvisa..

Just bestämt mig för att prova Cambridge-kuren hela dagen idag. Ska bli intressant att se hur jag klarar mig!


Dagens låt: Fall Out Boy - Thanks for the memories.

Ett paket kommer lastat..

Filmen Hooligans damp just ner i brevlådan. Woho! :)


Ljuvligt


Så har man haft fullt upp och totalt glömt bort denna fantastiska blogg. Julen har passerat med all sin glans men jag måste säga att det känns ganska skönt att den är över. Nu ska jag blicka fram emot nya och härliga tider.
Julafton spenderades hemma med nära och kära. Familj och släkten var samlade, runt 20 personer och det var lika trevligt som vanligt. Jag älskar verkligen att se alla barnen när de öppnar sina klappar med nya leksaker och man ser hur glada de blir.

Juldagen blev det utgång i Stockholm. Denna gång på söder; Debaser och GK. Debaser hade sin årliga salsafest och Sussis vän D skulle vara domare. Efter ett besök där lovade jag och Sussi oss själva att pallra oss till en salsakurs omgående! Så otroligt sexig och energisprakande dans. Därefter bar det av till Göta Källare för att sätta klackarna i taket och som vi gjorde det. Haha. Vart en riktigt lyckad utekväll faktiskt. Tack Sussi för underbart sällskap.

Det är dags att knyta ihop säcken och summera ihop året som varit. Sussi och jag ska ta någon dag snart och göra det, och efteråt kommer listan upp här för alla nyfikna.


Avslutar med att visa dagens inköp: Lancõme Juice Tubes läppglans, Lancõme Hypnõse mascara och Clinique superbalanced makeup foundation

image3

OBS! Inlägget skulle ha publiserats 2007-12-29, men det uppstod något fel tydligen.