Million pieces.


I <3 shoes.


Snart är min skogarderob utfylld med dessa fina verk. Blev lite fler än jag tänkt, men var rea på en del så då får man ju passa på. Beställde även lite julklappar, bekvämt när man är gipsad och har lite problem att springa runt och shoppa i riktiga butiker, att man även kan shoppa hemma från soffan :)


Så jävla less.



Trots att det var en hel vecka sen jag fick den där jäkla smällen på matchen så kan min tumme ändå inte sluta vara svullen och stel och oböjbar. Var hon tvungen att skada min vänstertumme också. Så jävla less på att inte kunna diska, inte kunna skriva, inte kunna jobba, inte kunna skära maten etc etc etc. Fan.


Too much spare time.





Dagens i-landsproblem.

Först sitter jag och irriterar mig över att det är ett nytt program på svt1 jag vill se, ung och bortskämd med jp från paradise hotel. Samtidigt som det är innebandy på tv4sport. Samtidigt som det är dansbandsbrudar på tv4plus. Samtidigt som det är fotbollsgalan på tv4. Allt samtidigt som det är måndagsinnebandy. Vilket ska man välja liksom? Bandyn gick bort idag eftersom jag spelat två matcher i helgen och dessutom har träning imorgon. Någon vilodag måste man ju ha. Men det mest komiska av allt. Jag ställer mig och diskar istället. Så kan det vara när man ska iväg och avskyr att lämna hemmet ostädat. Haha. Min mor upp i dagen :) Inser varför jag knappt kollar på tv och alltid missar alla tv-program, åter igen. Det kallas heltidsjobb, innebandy, sköta hemmet och samtidigt försöka ha åtminstone lite fritidsaktivetet och socialt umgänge...
Imorgon är jag ledig. Då ska jag ta en liten sovmorgon, för att sedan sola på mitt nya favorithak Nautilus i Norrtälje, samt shoppa lite på stan. Gnällde massor senast jag var där och solade att jag inte tyckte det tog någonting och att jag knappt ens blev svettig. Men ja, fläktarna kan ju göra sitt och har ju till och med flagnat på bröstet. Så det måste ju ta :)

Oj.. nu fick jag lite bråttom. Tiden skenar iväg som vanligt.


Måste bara visa, jag fick lite bilder från Daniel på hans söta små charmtroll nyss, och jag kan inte sluta le av denna bild på världens sötaste Denver.


Innebandyhelg som heter duga.

Då var det söndag igen då och även denna vecka har passerat illa kvickt. Jobbade halvhelg med kort lördagspass och hade två matcher så har blivit en lugn helg med fokus på just innebandy och jobb. Kikade på IBK Roslagen-Saga, div.2, i fredags som tråkigt nog förlorade sin match med uddamålet. Igår hade vi match hemma mot Uppsala Teknologer och gjorde en kanonmatch som resulterade i 12-2 vinst. Första tvåsiffriga vinsten och alla utom två utespelare gjorde mål!
Idag var jag på kalas på förmiddagen. Ingifta brorsbarnet Mackan fyllde hela 10 år, så blev tårta och kaffe. Mys. Synd bara att det blev så stressigt. Iväg till Uppsala för att spela match mot Tiunda. En match som i slutet blev onödigt jämn men som vi knöt ihop och vann med 6-8. Herrarna hade match idag också och vann även dem både A och U så de va en kalashelg för Rimbo IBK. Väldigt bra avslut måste jag säga. Lagfesten gjorde sitt kanske, vad vet jag.. :)



Okej då, jag erkänner.

Min bästa tipsade mig som så många gånger förr om att hon hittat en fantastiskt bra dansbandslåt. Och ja, först tyckte jag den inte va bra. Men ja, jag har lyssnat på texten nu Sussi och den är himla fin ändå. Bra låt att lyssna på när man trixar med bilder. Det är just det Lasse Stefanz sjunger om man vill kunna göra.

I ett fotoalbum, där står tiden stilla.
Mellan pärmarna är allting som förut.
Och varenda gång vi bläddrar i bland minnen.
Kan vi le och säga, tänk så man såg ut.






Varit på musjakt.

Insåg varför jag tänkt framkalla bilder men alltid gett upp efter ett tag. När jag ska framkalla måste jag välja bland massor av album. Ligger efter med tusentals bilder jag inte framkallat. Då får jag beslutsångest, ska börja sortera i mappar för att någon gång ta tag i en ordentlig sortering och välja ut vilka jag först ska skicka efter, överföra dem till framkallningssidan osv. Och detta skall göras på min bärbara dator utan mus.
Så, nu tog jag mig i kragen, drog på mig kängor och vinterjacka, och knallade ner på byn till Datacenter och har nu kommit hem med en superbra trådlös mus i min ägo. Och när jag sitter med den funderar jag på hur osmart jag varit som inte införskaffat den tidigare. Menmen, lätt att vara efterklok. Alldeles för lätt om ni frågar mig..

Åter till bilderna ;)


Sköna lediga torsdag.

Fick sova ut till 10 idag. Hur skönt som helst. Åt en väldigt lång frukost. Åt först en portion, sedan kom lillasyster över så då åt jag en till med henne. Tvåtimmarsfrukost är inte fy skam. Sandra färgade även håret på mig. Så nu är det lite mörkare och har fått lite lyster igen.

Tänkte göra ett försök att framkalla lite bilder nu. Sen blir det träning ikväll. Lugn och skön ledig dag med andra ord.


Here I Go Again


Se det snöar.

Hemma en sväng mitt i jobbpasset. Dricker kvalitetskaffe och äter yoghurt med äpple och massa kanel. Mums. Känns som juletid när man kollar ut från fönstret. Lite mysigt ändå. Får se dock hur kul det blir att ta sig hem halv tio ikväll ;)






Ibland så.

Vi börjar numera en timme tidare med bandyn. Ändå kommer jag hem samma tid? Hmm. Visserligen var vi väldigt många idag så man fick sitta en del. Men skönt att ha fått sprungit av sig i 2,5 h. Inte tränat sedan i torsdags. Vanligtvis har man ju en eller två matcher varje helg så det har känts konstigt. Dock välbehövligt med vila ibland.
Men tror ni inte. När vi är klara så tar jag på mig vantarna för att gå ut i kylan. Men det var rätt varmt, antagligen för att jag var varm. Så jag tar av mig vantarna och går med dem i ena handen. Mobilen i andra handen. När jag kommer hem upptäcker jag att en vante saknas! Bara att gå tillbaka. Och såklart hade jag tappat den nästan vid sporthallen. Ibland så går det bra.
Nu tänkte jag ge Pensionärsjävlar en chans på tv med en kopp te. Myys ;)

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Var sjukt trött imorse. Man ställer liksom in sig på att vara ledig så då blir det extra tungt när man väl måste börja gå upp igen en måndag efter tre dagars ledighet. Och finns det något värre än att toktrött behöva tvingas gå upp och gå och jobba när någon annan kan ligga kvar i sängen? Man borde inte utsätta sig för sådana situationer :) Blev dessutom en hälsosam frukost på McDonalds då jag verkligen behövde kaffe innan jag började jobba då jag skulle inventera direkt på morgonen. Fick dock oväntat hjälp av Erik så det gick smärtfritt ändå!
Måndag och fjärde dagen i rad med snabbmat för mig nu. Hälsosam - check! Och inte blir det bättre av att jag precis åt en jätteportion med hemlagad potatismos, fläskfilé och rödvinbärsgelé. Så sjukt gott!! Men lite bättre i allafall eftersom jag lagat det själv ;)
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan jag somnar i soffan och ladda för lite innebandylir om dryga timmen.
  Inser ju när jag kollar på bilderna från lagfesten att mina "armmuskler" är lite väl stora när till och med Tobbes ser smala ut i jämförelse ;) Inget mer snabbmat för mig på en tid framöver nu haha.





Well I turn my back and go for all the better things in order.


Times flies by.

Lagfest igår, styrd av mig och Sussi - hos Sussi. Kom sjukt mycket folk. Lite för mycket folk för den lilla ytan som fanns tillgänglig. Men kul var det ändå. Fick besök av 4 konstaplar, men dem gav sig iväg rätt kvickt då allt var under kontroll. Var helt slut inatt när vi äntligen tillslut fick sova. Upp imorse och städa det sista och sedan kolla på IBK som tyvärr förlorade mot Strömsbro. Mindre kul match. Men jag och Sussi svulla massa gott i kiosken, vår favoritgrej som många säkert vet ;) Hem och köra tillbaka alla elva sittplatser jag hade med mig till Sussi igår. Sedan städa lite i min lägenhet eftersom Sussis små busfrön till katter hade haft en semesterdag hos mig inatt. Nu är jag helt slut. Ska åter tillbaka till Norrtälje för att spendera kvällen i soffan och med filmmys. :)
Imorgon väntas inventering på jobbet. Fint kul... (Många Sussi i detta inlägg.. ;))