Slut som artist.

Fy fasiken va slut man är nu. Jobbat 9-21.15 idag och konkurrenterna stängde klockan 18 för inventering utan förvarning, så vi var något underbemannade kan jag säga. Folket välde in och de dagliga kvällsrutinerna kunde man glömma, var kassan som gällde hela kvällen.
Ja det var min dag det och nu tänkte jag i vanlig ordning avsluta den med några avsnitt how i met your mother.

Imorn väntar ännu mer jobb samt möte innan det och träning direkt efter. Skönt när man har hela dagarna planerade och inte behöver bekymra sig över vad man ska sysselsätta sig med härnäst.. Eller? Om inte så har man iallafall inte tid över till att fundera på saker och ting. Något som lämpar sig bra för mig just nu.


Suit up.

Spåret avklarat och som vanligt känns det sjukt skönt efteråt. Duschen är tagen. Mjukisbyxorna är på- Nu ska jag välförtjänt slänga mig i soffan, börja kolla på säsong 2 av himym och äta smarrig fruktsallad. Det ni ;)


Laddar för klassiska halvmilen..

Dags att springa spåret med tjejerna. Sjukt otaggad. Vill bara slänga mig i soffan ju. Men men, vet hur skönt det är när man väl sprungit klart. Känns kallt ute, frågan är om man inte ska ta mössa och kanske vantar också. Nu kör vi :)








Over and out.

Hade en mycket trevlig kväll igår. Det bjöds på massage, massa prat och härlig musik. Vinet flödade kanske lite väl mycket. Vi tog oss så småningom till Mobergs och var taggade till max för dans och partaj. Mådde som man förtjänade imorse och så var det ju det där med matchen. Inte okej är festa så hårt dagen innan match. Men det gick rätt bra för mig ändå så jag är skapligt nöjd. Torskade med 4-7 tyvärr, gjorde två mål och låg bakom ett.  

Nu har jag precis kollat klart de sista avsnitten av How I Met Your Mother säsong ett. Skön serie det där. Har inte blivit mycket tv-tittande i sommar. Men nu när höstmörkret börjar lägga sig känns det mer motiverat att slänga sig i soffan, tända några ljus och slökolla några avsnitt emellanåt när man slitet så hårt hela dagen :)

Blixtarna avlöste varandra hemma hos Jennie så det blev inga bilder ifrån min kamera där, dock några stycken på Mobergs. Enjoy.


Taggad!

En del av gänget



Detta ska föreställa en skiktad B-52, haha ;)



Ja, lite dragen blev man allt ;)





Därtill kommer de kreativa minerna..



Sköna brudar


Nu kör vi.

Tv-bänken är ihopsatt. Fasiken va jobbigtt det var med skenor och lådor som krånglade. Men det gick till slut. Är mycket nöjd över hur det blev. Tänkte slänga in en bild men har lite brist på tid.

Har precis slängt i mig en härlig omelett med skinka och bladspenat samt avnjutit en smirnoff ice på balkongen. Strålande fint väder idag. Nu är jag fixad och ska bara göra en sista touch på Sussi, sedan bär det av mot Solbacka för lite förfest och sedan Mobergs är tanken. Men man vet ju aldrig. Kameran hänger iallafall med :)




Vad hände?

Jaha. Då har man tränat klart, tar upp mobilen och ser att jobbet ringt. Lyssnar på 3-svar och sen dör min Iphone. I handen. Bara sådär. Kul! Har gjort några upplivningsförsök med att starta igång den och satt i den i sin laddare, men inget gensvar. Väldigt lägligt. Fan.

Bara för att jag är så irriterad ska jag ta och skruva ihop tv-bänken redan idag. På en gång. Bara så att jag kan kolla i manualen och bli ännu mer irriterad över hur onödigt komplicerat och jobbigt dem gjort alltihop. Ska man göra något ska man göra det ordentligt. Haha ;)

Ha en skön fredagskväll nu! I know I will.

Fredagslycka.

Idag är det äntligen fredag. Jag har för ovanlighetens skull jobbat ett klassiskt "måndag till fredags-jobb" och bara dagtider dessutom, som vissa har lyckan att få göra varje vecka. Jag är alltså ledig i helgen. Saknar tiden man gick i skolan och alltid fick känna den här härliga känslan av att det äntligen är fredag och man snart får stämpla ut för veckan.

Efter jobbet blir det träning och på söndag har vi vår första träningsmatch. Ska bli riktigt kul faktiskt.

Imorn är jag bjuden på en tillställning hos en vän med lite folk, för att sedan gå ut. Kan nog bli himla skoj. Följer jag med ut blir det dock lugnt med tanke på träningsmatchen, som dock inte börjar förrän 16 iallafall = sovmorgon. Underbart.

Har även tänkt få ihop min tv-bänk jag köpte häromdagen. Tror det kommer bli väldigt fint för det har perfekt plats för mitt nya xbox och dvdn i mitten och sen två lådor på sidorna för extra tv-spelsprylar och lite annat. Någon som är sugen på att komma över imorgon förmiddag och hjälpa mig skruva? Jag bjuder såklart på kaffe. ;)

Nöjd. Aldrig nöjd.

Lagat spaghetti och köttfärsås idag. Drack ett stort glas iskall mjölk till det. Himmelskt gott.

Ibland, av olika skäl, har det slängts in musik på min spotifylista som jag inte alls är nöjd med eller riktigt vet varför de hamnat där, så idag har en storstädning av listan påbörjats. Känns skönt. Speciellt då jag har kvar mitt Premiumkonto (av lathet, har inte orkat kolla upp hur man avslutar kontot som jag skaffade för att ha tillgång till all musik offline i mobilen i Magaluf) och när man lyssnar ifrån sin iPhone on the road är det inte läge att plocka upp mobilen och byta låt i farten. Irritationsmoment.

Tagit en härlig varm dusch, satt på mig sköna leggins och en stor mysig tröja, raggsockor och öppnat upp balkongdörren. Tänt ljus, satt på te och nu blir det några avsnitt av How I Met Your Mother innan läggdags.


...



Tillbaks igen.



Tänkte göra ett försök att komma igång med skrivandet igen. Mitt sug efter att skriva går som en berg- och dalbana, upp och ner. Jag tror dock inte jag är ensam. Men en del krångel med layouten på sidan har gjort att jag hindrat mig en lång tid nu att ta mig i kragen och börja. Idag löste det sig dock tack vare
Johanna Thörnqvist och jag är glad för det. Tack till dig. Tillbaks igen alltså. På obestämd tid. Härligt.