Ska vi släppa allt eller hur vill du ha de?

Ja, hur vill jag ha det egentligen.....


Ego Woman!



Me, myself and somebody elses camera.. damn!


Hört att blå ögonskugga är nya trenden i höst!

Gaaaah! Nu har jag halkat efter igen. Fick mig en pik idag och därför tillägnar jag detta inlägg Amanda Sporrong, som förgäves gått in 3 gånger om dan utan någon uppdatering! Inte okej av mig. Skärpning!!

I lördags fick jag då min efterlängtade Iphone, och jag måste säga det - Den är fantastisk! Någon sa att Iphone tar över världen, och det borde den, vilken manick sen ;) Allt i ett verkligen, rekomenderas starkt för den som har råd!

Söndagen bjöd på födelsedagskalas tillägnat Denver och Sanna, mycket trevligt. Sedan lite fotboll på tv (riktigt kul att se Djurgårn för en gångs skull), samt badminton på kvällen.

Och i tisdags fyllde min andra hälft år. (Tillsammans med sjutusen andra..) Kanske inte så konstigt med tanke på jul- och nyårshelgen som inträffar ca 9 månader tillbaka...
Iallafall, hela 23 år blev hon. Tiden går så sjukt fort! Minns det som igår när vi träffades för sisådär 14 år sedan!
I present gav vi varandra en upplevelse, vi styrde upp Portugal-resan mitt emellan våra födelsedagar, så där nere ska vi njuta riktigt ordentligt! Längtar så!

Annars har väl veckan som är nu inte bjudit på så mycket mer än jobb och träningar. Var på en nätverksträff med Frukt&Grönt-ansvariga från olika butiker runtomkring igår, mitt ute i ingenstans, Österbybruk, som förövrigt ligger en kilometer från min värsta fiende av innebandylag, Dannemora. Jag som var orolig för att inte hitta dit, visade sig att det var till Österbybruk jag körde fel när vi senast mötte dem. En lite rolig sak på vägen var att man strax innan passerar en Varning för Utter-skylt. Utter liksom.. Var tvungen att fråga alla som bodde där om någon sett en utter men de hade de inte. Trist.

Nu är jag galet slut efter en jobbig men skön innebandyträning. Fick en liten smäll i ansiktet, och en härlig blåtira börjar växa fram på ögonlocket. Riktig snyggning har jag blitt!

Nej nu är det dags att sova, för imorgon väntar ett långt jobbpass. Men sen är det en tre dagar lång ledighet som väntar. Och på lördag har Sussi födelsedagsfest! Kommer bli sjukt skoj!!



Kokosbollskrig med Amanda i vintras ;)


Paketavi till mig ;)

Vart så jäkla hungrig så jag gjorde mig en hamburgare av köttfärs med MAX Frescohamburgerbröd, cheddarost, lök, tomat, hamburgerdressing, ketshup, senap och sallad. Till det - En coca-cola zero och Dirty Dancing på SVT1. What a lovley friday.

Efter filmen blir det sängen och ett kort jobbpass imorgon. Direkt efter jobbet är det jag som susar ner för backen på högsta cykelväxeln mot ICA för att hämta ut min Iphone. Yesyesyes! ;) Sedan utgång med mina innebandyladies förmodligen. Som jag sa till min babe i telefon, "Jag har en dejt med min Iphone imorgon, jag får se om jag har tid att följa me er ut" Haha. Love it.






Why does love got to be so unfair?

Var tvungen att slänga in ett till inlägg då jag upptäckte att Spotify äntligen lagt till Josh Kelley, som för övrigt är Katerine Hiegl's man. Smutt!

Josh Kelley - Unfair
http://open.spotify.com/track/1K8cnK5xX0xCldg9nLcQ7K

Månaden till ära..

Lyssnar jag på dessa två sköna låtar:

Plain White T's - A Lonley September
http://open.spotify.com/track/6dflZyzFzJ1GmVnRHb9LcI
Daughtry - September
http://open.spotify.com/track/21RRhjnMsrvQpeQ10ptSBZ


I'm in a hurry..

Shit va dåligt uppdaterande. Det känns som att jag tagit som vana att bara återberätta vad som hänt dagen/arna innan.. Menmen, med många bollar i luften kan det lätt bli så. Bättre det än ingenting alls.

Hade en ledig dag igår. Var in till Täby och handlade lite, jag och Eleonor gick loss på Gina Tricot hehe. Får alltid ett sånt enormt sug att shoppa framåt höstkanten. Slår liksom aldrig fel. Några plagg fick det bli, även om jag nu måste hålla i pengarna, har ju bokat in en resa till Portugal och Lissabon den 6/10-11/10. Underbart!!!

Jobbar kväll idag, inget yeey på det. Dock sjukt skönt med sovmorgon. Vaknade upp vid 8 innan väckerklockan ringde och fick panik. "Tänk Linda, vad är det för dag, vad är det för dag, när börjar jag jobba?? Det hinner gå några sekunder som känns som minuter. Pjuuh inte 7 utan 10, pust, stön, snark." Hatar verkligen när det händer.

Vad mer, jo OTH har börjat gå igen. Älskart! Piggar upp alla höstmörkerdagar vi har att vänta. 

Missar träningen idag också, typiskt. Jag som måste komma i beach höst 09 form nu helt plötsligt också ;)


Ha en superhärlig fredag alla underbara! I will. 

 

Kräftskiva!

Nu vankas det kräftskiva med kollegorna. Lite less på kräftskivor om jag ska va ärlig, ser mest fram mot sällskapet. Velar om jag ska ta med en Ramlösa eller vin? Var motiverad till en nykter helg med match imorgon men nu när den inte blir av känns det som att det kvittar. Fast alkoholen skadar ju min träning och med min och Sussis planering som vi satt me igår och som jag tror och hoppas ska bli av, känns det som att det blir ramlösa ändå. Inte bara beach 2010 som det ska tänkas på kanske... ;)



Mer sånna här fredagar tack.

Gårdagen spenderades med en skön sovmorgon, helt slut efter veckans jobb och dylikt, sedan blev det lite tvättande och annat nödvändigt ont på förmiddagen i takt med Spotifybeats, love it.
Hade innebandyträning och tränaren var mindre glad för att vi hoppat onsdagsträningen till förmån för Sverigematchen, så han har ställt in söndagens träningsmatch och tvingar dit oss för en lång tortyrträning istället? Säkert ett hårt fyspass. Yeeey!.. Jag som var sjukt taggad. Fasiken också.

Efter träningen blev det lite depp en stund, sen äta god lax till middag, och efter det på vårat bästa humör bege oss till Norrtälje för att kika på Beck - I Stormens Öga på bio. Mycket Gunvald Larsson, det gillar vi. Helt okej beckfilm får jag lov att säga.

Vidare ut på Teatern med Jessica, Empa och Jennie. Vårat härliga IBK-pack ;) Vi försöker värva dem till oss och dem oss till dem, hehe. Körde våra härliga bandymoves på dansgolvet. MEN, efter kvällen minns jag varför jag gjort annat på fredagar och planerat in mina utgångar på lördagar. Bara 18-åringar ute ju... Kände mig som en gammal tant!

Vid 2-tiden hade vi fått nog och tog den vanliga svängen förbi Statoil för en korv me bröd och en Cola Zero, smaskens.

En skön fredag med andra ord, innehållandes lite av varje. Mer sånna här fredagar tack.


Iphone beställd.

Underbart. Någon berättade just hur han sitter och installerar massa härliga program på sin Iphone, typ Spotify, Facebook etc. En gnutta avundsjuk. MEN, om 2 veckor är det förhoppningsvis min tur. Längtar!



Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning
http://open.spotify.com/track/7hEXUvvY2IbsaeywMDtaVx


......

Ett litet inlägg om helgen som va också!
Lördagen jobbade jag 9-20. Mindre lockande tid, men det går an. Jobbade med Oskar och Eleonor på kvällen, och det är ju alltid kul. Efter det blev det att bege sig till Norrtälje och kika på Sverige-Ungern på storbildskärm på Trädgårn. Go Zlatan! Sjukt mål, men ack så underbart.
Vidare till Teatern, men någon, nämner inget namn, var lite väl på lyret tydligen, så blev till att åka upp till Mobergs istället. Träffade massa innebandyfolk och andra roliga, mycket trevligt. Dansade och hade riktigt kul. Tills någon inte fick vara kvar på Mobergs heller, så blev till att åka hemåt vid 2-tiden, lika bra det. Förbi Statoil och svulla i oss pizza och sedan hem och sova några timmar innan det var dags för ett nytt jobbpass på söndagen. Efter det blev det spela badminton, och sedan var man rätt färdig kan jag säga! Thats my weekend gott folk. Så nu vet ni det också.



Sussi och jag hejar på Zlatan på Trädgårn ;)


Sussi, jag och Jessica på Mobergs


Puss


Veckan började med jobb igår, 7-17. Hade riktigt skoj på jobbet faktiskt, trots måndag. Full fart, gillart. 
Sedan vart de innebandy, skönt att röra på sig! Vart ju bara 2 träningar förra veckan. Hem och duschade och fick besök av Sussi, som även tog med sig Brane. Vi var lite hungriga så Brane var snäll och styrde upp en jättegod middag i mitt kök.
Kom inte i säng förrän 3 och jag och Sussi sov ut läänge idag. Lagade lite brunch och sedan skjutsade jag iväg henne som ska jobba natt.

Sitter hemma hos mamma nu. Hon var och köpte en ny bärbar dator till henne och en till lillasyster igår. Vill också ha en ny! Eller egentligen inte, bara laga min fläkt i den.. Så störande.

Sitter för femtioelfte gången och spanar in mobiler, eller snarare olika abbonemang. Är rätt inne på en Iphone ändå! Det dryga är att jag nästan måste ta ett med obegränsat antal minuter, eftersom jag måste svika mitt älskade Comviq och gå över till 3 isåfall.. 700 i månaden, menmen det får det väl va värt antar jag!..




Vilken man!

Blev till att kika på tv. Är för trött för att orka kolla igenom en tvåtimmarsfilm känner jag.
Usain Bolt fick underhålla min fredagskväll. Helt otrolig man. Riktigt het va han idag också. Bara ett år äldre än mig tydligen. Hoppas jag också kan va sådär framgångsrik om ett år! Men vem vet, kanske jag har en blixtrande
golfkarriär att se fram emot nästa sommar ;) Kan ju alltid hoppas iallafall.


Fredag.

Jobbat 7-18. Helt färdig efteråt. Tog en sväng förbi mamma som bjöd på pizza. Kikat fotboll, druckit te och ätit naturgodis.

Exotic Snacks har kommit med en nyhet jag blivit frälst i.
Pumpakärnor, tranbär, cornflakestoppar och vit choklad. Yummie!







Funderar lite på om jag ska kika på den där filmen jag lånade av T eller bara fortsätta slökolla på friidrotten och dega i soffan. Svårt val det dära.

Imorn blir det iallafall jobb för hela slanten. Och lite fotboll framåt kvällen förstås. Hoppas herrarna kan prestera lite bättre än vad damerna gjorde idag bara.
Go Zlatan ;) 

På tal om att fixa naglar..

Det fanns ju en tid då jag la ner tusentals kronor på att fixa mina naglar. Tills jag böt arbetsuppgifter och tvingades sluta. Kanske lika bra ändå.. Iallafall, under den tiden investerade jag i lite härliga produkter. Bland annat detta lack från ORLY - French Manicure Natural Look i färgen Deja Vu. Brukade måla på den på mina gelénaglar, men funkar givetvis perfekt på vanliga också, riktigt snyggt och hållbart.

Köpte även en underbar handkräm från ORLY som luktar gudomligt, Sheer Radiance Antioxidant Lotion - "Vibrant" with ginger and peach. Hittade ingen bra bild på den men den rekomenderas starkt. Min andra flaska håller på att ta slut nu, så dags att göra ett besök hos närmsta nagelsalong för påfyllning!
Kika in på
orlybeauty.com för produkterna.




Mys på hög nivå.

Sköna beats på Spotify.
Tända ljus.
Stor kopp te.
Ta ett skumbad. 
Smörja in sig.
Myskläder.
Ansiktsmask.
Fixa naglar.

Varför gör man inte det här oftare??






Har ni sett herr Aubergine?

Här har ni auberginen jag pratade om tidigare. När jag såg den tänkte jag på en söt liten auberginegubbe med näsan som stack ut och man kunde sätta dit två ögon. Helén och Tarja tänkte på något helt annat.. och skämtade friskt med våra manliga kollegor. Snusktanterna ;) 

Gillar förresten verkligen att min bärbara dator har bluetooth så jag kan skicka över enkelt från mobilen utan sladd!



Klarade provet!!

Yesyesyes! Nu är provet avklarat. Nu väntar bara några rundor och sedan har vi vårat efterlängtade kort! Härligt!
Passade på att slå lite bunkerslag med Paul innan vi åkte hem. Gick rätt så bra denna gång. Jag grävde ner fötterna i sanden lite väl mycket, byggde ett slott, Paul och Klas tyckte det var jättekul.. men hey, hur ofta får man leka i sanden liksom ;)





Mot Lisinge!

Ledig idag. Underbart. Ska strax åka och hämta upp Sussi för att sedan bege oss ut mot Lisinge och skriva upp teoriprivet i golf. Håll tummarna för oss ;)