5/1.
Frukost - Mild naturell ekoyoghurt fetthalt 3,8-4,5% med egengjord müsli.
3 kalkon- och ostrullar
Lunch - Coleslaw med laxfilé och cocktailtomater.
Mellanmål - 2 kokta ägg med örtsalt.
3 ost och kalkonrullar
Middag - Blomkålsmos med två skivor Mortadella, lite cocktailtomater och champinjoner.
Kan tillägga att x antal koppar kaffe med mjölk samt en hel del vatten har även förtärts under dagen ;)
Lindas müsli; Krossat linfrö, kokosflingor, solroskärnor, pumpafrön, skalat sesamfrö.
Väldigt gott faktiskt. Det bästa med denna sk. diet. Att man äter sig mätt hela tiden.
3 kalkon- och ostrullar
Lunch - Coleslaw med laxfilé och cocktailtomater.
Mellanmål - 2 kokta ägg med örtsalt.
3 ost och kalkonrullar
Middag - Blomkålsmos med två skivor Mortadella, lite cocktailtomater och champinjoner.
Kan tillägga att x antal koppar kaffe med mjölk samt en hel del vatten har även förtärts under dagen ;)
Lindas müsli; Krossat linfrö, kokosflingor, solroskärnor, pumpafrön, skalat sesamfrö.
Väldigt gott faktiskt. Det bästa med denna sk. diet. Att man äter sig mätt hela tiden.
Kommentarer
Trackback